:

Szerző: Rátonyi Gábor Tamás

2003. július 2. 10:43

Az Interdotnet Magyarország az Interware Szerverhotel legújabb lakója

Együttműködési megállapodást írt alá az Interware Rt. és az Interdotnet Magyarország Kft., melynek értelmében az Inter.net a saját és ügyfelei gépeit is az Interware Data Centerében helyezi el.

[HWSW] Együttműködési megállapodást írt alá az Interware Rt. és az Interdotnet Magyarország Kft., melynek értelmében az Inter.net a saját és ügyfelei gépeit is az Interware Data Centerében helyezi el.

Az Elender Üzleti Kommunikációs és Szolgáltató Kft. és az Externet Informatikai Szolgáltató Kft. után az Interdotnet Magyarország Kft. a harmadik internetszolgáltató, aki gépeinek hostolását az Interware-re bízza. Eltérően azonban a többi internetszolgáltató ügyféltől az Inter.net az Interware infrastruktúráját, hálózatát és BIX kapcsolatát is használni fogja a jövőben.

Az Interware Rt., az elhelyezett szerverek számát tekintve, a vezető magyarországi szerver hosting szolgáltató. Az itt elhelyezett gépek száma dinamikusan nő, jelenleg meghaladja a nyolcszázat, ügyfeleik között olyan ismert cégek fordulnak elő, mint a Senorg Hungary Rt., az Externet Kft., Elender Üzleti Kommunikáció, Index.hu Rt., Sanoma Budapest Lapkiadói Rt., Carnation Internet Consulting Rt., Fornax Rt., eTel Magyarország Távközlési Kft., MTM-SBS Televízió Rt. (TV2), RTL Klub Rt., Biggeorge's International Rt.

Az Interware Rt. géptermei a nyilvánosság előtt is nyitva állnak, így az érdeklődök előzetes időpont egyeztetés után látogatást tehetnek a három 480 m2 összalapterületű, modern gépteremben. További részletek a szolgáltató honlapján.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 22:13

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.