Szerző: Barna József

2003. május 8. 18:49

Zenés nyereményjátékot indít a VIA

A VIA Technologies a héten nyereményjátékot indított zeneszerzéssel, zeneszerkesztéssel foglalkozó felhasználók számára. A játékban professzionális minőségű, VIA Envy24 hangprocesszorra épülő hangkártyák kerülnek kisorsolásra a nyertesek között.

[HWSW] A VIA Technologies a héten nyereményjátékot indított zeneszerzéssel, zeneszerkesztéssel foglalkozó felhasználók számára. A játékban professzionális minőségű, VIA Envy24 hangprocesszorra épülő hangkártyák kerülnek kisorsolásra a nyertesek között.

A nevezéshez egy olyan saját szerzeményű zeneszámra van szükség, amely a "hang melegségének" ideáját a zsűri meglátása szerint leginkább képes érzékeltetni. Amennyiben a mű elkészült, nem kell mást tenni, mint ellátogatni a VIA honlapjára és elküldeni a munkát a szervezőknek. Ezt az érdeklődők június 5-ig tehetik meg; a nyertesek névsorát június 12-én hozzák nyilvánosságra.

Díjat az első három helyezett kap: két darab Terratec DMX6fire24/96 24 bites felbontást és 96 kHz-es mintavételezést támogató, valamint egy darab M-Audio Revolution 7.1 24 bites felbontást és 192 kHz-es mintavételezést támogató hangkártya kerül kisorsolásra a nyertesek között.

A HackerRank 2020-as, 116.000 fejlesztő válaszaiból készült kutatása szerint a legtöbbjük a Go-t szeretné megtanulni következőleg, amely eredménynek az okait most ebben a cikkben szedtük össze.

a címlapról