Szerző: Barna József

2003. május 08. 18:49:29

Zenés nyereményjátékot indít a VIA

A VIA Technologies a héten nyereményjátékot indított zeneszerzéssel, zeneszerkesztéssel foglalkozó felhasználók számára. A játékban professzionális minőségű, VIA Envy24 hangprocesszorra épülő hangkártyák kerülnek kisorsolásra a nyertesek között.

[HWSW] A VIA Technologies a héten nyereményjátékot indított zeneszerzéssel, zeneszerkesztéssel foglalkozó felhasználók számára. A játékban professzionális minőségű, VIA Envy24 hangprocesszorra épülő hangkártyák kerülnek kisorsolásra a nyertesek között.

A nevezéshez egy olyan saját szerzeményű zeneszámra van szükség, amely a "hang melegségének" ideáját a zsűri meglátása szerint leginkább képes érzékeltetni. Amennyiben a mű elkészült, nem kell mást tenni, mint ellátogatni a VIA honlapjára és elküldeni a munkát a szervezőknek. Ezt az érdeklődők június 5-ig tehetik meg; a nyertesek névsorát június 12-én hozzák nyilvánosságra.

Díjat az első három helyezett kap: két darab Terratec DMX6fire24/96 24 bites felbontást és 96 kHz-es mintavételezést támogató, valamint egy darab M-Audio Revolution 7.1 24 bites felbontást és 192 kHz-es mintavételezést támogató hangkártya kerül kisorsolásra a nyertesek között.

a címlapról

tikk-takk

0

Hibrid okosórát fejleszt a Google?

2019. szeptember 18. 14:46

Újabb részletek derültek ki a Fossiltól vett technológiáról, érdekes hibrid készülékek lehetnek a csőben.