Szerző: roberto

2003. február 24. 20:41

Elképesztően olcsó laptop a Lindows.com-tól

[Lindows.com] A hétvégén megrendezett Desktop

[Lindows.com] A hétvégén megrendezett Desktop Linux Találkozón a Lindows.com Inc. elnök-vezérigazgatója, Michael Robertson bejelentette cége legújabb ajánlatát, a LindowsOS-t futtató "szuperolcsó" Lindows Mobile PC-t. A VIA 933 MHz-es C3 processzorára épülő hordozható gép 256 MB RAM-ot, 20 GB-os merevlemezt, USB és FireWire csatolót, Flash és PCMCIA slotot, valamint hálózati kártyát is tartalmaz, ugyanakkor nincs benne belső CD-olvasó. A laptopba szerelt 1024x768-as fizikai felbontású TFT megjelenítő átmérője 12,1 hüvelyk.

A cég már korábban is felhívta magára a figyelmet operációs rendszerével, amit a Wal-Mart előtelepítve ad a kategóriájában szintén rendkívül olcsónak számító 199 dolláros, VIA processzorokkal szerelt Microtel asztali gépeihez. A Lindows Mobile PC ára 799 dollár (körülbelül 180 000 forint), az ajánlatról további részleteket a www.lindows.com/799 címen tudhatunk meg.

Megjegyzés: további 50-100 dollárért már neves gyártók CD-olvasóval ellátott termékei közt is válogathatunk.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról