:

Szerző: Rátonyi Gábor Tamás

2003. február 17. 14:59

Áremelés a TVNET-nél is

Mintegy 10 százalékkal, 10 000 forintról 11 000-re emelkedik a TVNET kábeltévés internet előfizetőinek havidíja március 1-től. Noha a szolgáltató lapunk megkeresésére tavaly decemberben még úgy nyilatkozott, hogy nem tervez áremelést, a fejlesztések költségnövekedésével indokolva azonban a napokban mégis úgy döntött: drágábban kínálja szolgáltatásait.

[HWSW] Mintegy 10 százalékkal, 10 000 forintról 11 000-re emelkedik a TVNET kábeltévés internet előfizetőinek havidíja március 1-től. Noha a szolgáltató lapunk megkeresésére tavaly decemberben még úgy nyilatkozott, hogy nem tervez áremelést, a fejlesztések költségnövekedésével indokolva azonban a napokban mégis úgy döntött: drágábban kínálja szolgáltatásait.

Valamennyi kábeles hozzáférés ára emelkedik márciustól, így például 12 500-ról 13 750 forintra módosul az egygépes közületi, valamint 37 500-ról 41 250 forintra emelkedik az egy fix IP címmel igénybevehető 4 gépes hálózati hozzáférés havidíja is. Bár a TVNET korábban új, a piaci követelményekhez igazodó díjcsomagok bevezetését tervezte, ezeknek a jelenlegi változásokat ismertető levélben nincs nyoma.

Mint emlékezetes, január 1-től emelte árait a kábeltévés internetszolgáltatói piac legnagyobb szereplője, a UPC is. A UPC ugyan csak 9 százalékos emelést vezetett be, chello internethozzáférés ára még így is felette van például a TVNET 5 év óta először módosított havidíjának. A fővárosban a magánszemélyek legkedveltebb -- úgynevezett egygépes -- kábeltévés hozzáférései közül jelenleg a legdrágább a HDSNET korlátlan hozzáférése, mely havonta 17 500 forint.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 27. 05:04

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.