:

Szerző: Ady Krisztián

2003. február 17. 16:56

GSM/GPRS változatban is piacra dobja i700 Phone Edition okostelefonját a Samsung

[infoSync] A Cannes-ban megtartott 3GSM World Congress 2003 konferencián a Microsoft és a Samsung Electronics közösen mutatta be a GSM/GPRS hálózatra felkészített, Windows operációs rendszert futtató MITs (Mobile Intelligent Terminal by Samsung) SGH-i700 okostelefont. A hasonló nevű, csupán egyetlen karakter eltéréssel SPH-i700 típusjelzéssel ellátott, CDMA hálózatot támogató eredeti készüléket a januári CES 2003 kiállításon mutatta be a Samsung.

[infoSync] A Cannes-ban megtartott 3GSM World Congress 2003 konferencián a Microsoft és a Samsung Electronics közösen mutatta be a GSM/GPRS hálózatra felkészített, Windows operációs rendszert futtató MITs (Mobile Intelligent Terminal by Samsung) SGH-i700 okostelefont. A hasonló nevű, csupán egyetlen karakter eltéréssel SPH-i700 típusjelzéssel ellátott, CDMA hálózatot támogató "eredeti" készüléket a januári CES 2003 kiállításon mutatta be a Samsung.

Az SGH-i700 készülékkel kapcsolatban sem a Microsoft, sem a Samsung nem árult el pontos technikai specifikációkat, így csak CDMA hálózatot támogató SPH-i700 készülék adatait tudjuk ismertetni. Az SPH-i700 smartphone mobiltelefon 300 MHz-es Intel XScale processzorral, 64 MB memóriával, Secure Digital és MultiMedia Card memóriakártyák fogadására alkalmas bővítőhellyel, valamint 3,5"-os 16-bites TFT kijelzővel rendelkezik. A Pocket PC operációs rendszerrel ellátott termékek közül elsőként az S(P/G)H-i700 rendelkezik VGA felbontású képek készítésére alkalmas beépített kamerával.

A termék pontos megjelenési időpontjáról, áráról és a megcélzott GSM hálózatot üzemeltető földrészről, piacról egyelőre nem árult el részleteket a Samsung. Nyilatkozata szerint "hamarosan" várható a készülék felbukkanása a GSM/GPRS rendszert használó országokban.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 17:01

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.