Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres
Július 19-én SYSADMINDAY: egy teljes security meetup, számos szórakoztató program, és Felméri Péter standupja várja az érdeklődőket!

GeForce4 Ti4800SE chipes videokártya az InnoVISION-től

Barna József, 2003. február 11. 09:39
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

A hongkongi InnoVISION ma bejelentette, hogy megkezdte NVIDIA GeForce4 Ti4800SE grafikus processzorra épülő videokártyájának forgalmazását. A Tornado Geforce4 Ti4800SE AGP 8X kártyán a chipek a referenciaajánlásnak megfelelő sebességen futnak.

hirdetés
[HWSW] A hongkongi InnoVISION ma bejelentette, hogy megkezdte NVIDIA GeForce4 Ti4800SE grafikus processzorra épülő videokártyájának forgalmazását. A Tornado Geforce4 Ti4800SE AGP 8X kártyán a chipek a referenciaajánlásnak megfelelő sebességen futnak.

Amint arról beszámoltunk, az NVIDIA december elején -- különösebb hírverés nélkül -- két újabb chip forgalmazását kezdte meg. A cégre jellemző nehezen követhető névadási koncepcióhoz hűen a 8x AGP-t támogató újabb grafikus processzorok elnevezése GeForce4 Ti4800 és GeForce4 Ti4800SE lett. Előbbi a csúcskategóriás GeForce4 Ti4600, míg utóbbi a GeForce4 Ti4400 8x AGP interfészt támogató változatainak termékneve. Az InnoVISION most bejelentett terméke az utóbbi GPU-ra épül.

A videó ki- és bemenettel ellátott kártyán 275 MHz-en üzemel a grafikus processzor, míg a hozzá társított memóriachipek sebessége 550 MHz a gyári beállítás szerint. A termékhez a vállalat a WinDVD 2000 DVD-lejátszó és a PowerDirector videoszerkesztő szoftvert, valamint a Ballistic című játékot mellékeli.

Facebook
Adatvédelmi okokból az adott hír megosztása előtt mindig aktiválnod kell a gombot! Ezzel a megoldással harmadik fél nem tudja nyomon követni a tevékenységedet a HWSW-n, ez pedig közös érdekünk.
A IT-üzemeltetők világnapján egy teljes security meetup, számos szórakoztató program, és Felméri Péter standupja várja az érdeklődőket az Ankertbe.