Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres
Ősszel is lesz HWSW free! Alkalmazott AI meetup és agilis fejlesztői meetup a módszertanok dzsungeléből, szeptember 24-25-én.

Megérkezett a GNOME grafikus munkakörnyezet 2.2-es verziója

roberto, 2003. február 06. 09:30
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

[Gnome.org] Megjelent a GNOME grafikus munkakörnyezet 2.2-es

hirdetés
[Gnome.org] Megjelent a GNOME grafikus munkakörnyezet 2.2-es verziója. A friss kiadás olyan újabb kényelmi funkciókkal bővült, mint amilyen az utoljára megnyitott fájlok listája, vagy éppen a multimédiás billentyűzetek támogatása. Alapvető változást jelent a Gstreamer multimédia keretrendszer integrálása a GNOME környezetbe, és a Red Hat Linuxból már ismert fontconfig, illetve Xft2-támogatás megjelenése.

A fejlesztők mostani bejelentésükben is megerősítették, hogy a jövőben is próbálják tartani a hat hónapos kiadási ciklust, a GNOME előző verziója tavaly nyáron jelent meg, a következő fontos lépcső, a 2.4-es verzió pedig idén nyáron várható. A 2.2-es verzióról további információ a www.gnome.org-on található, ugyanitt találjuk a forráskódhoz vezető hivatkozásokat, és a GNOME környezet fordítását jelentősen leegyszerűsítő GARNOME rendszert is.

A HWSW októberben induló gyakorlatorientált, 10 alkalmas, 30 órás online képzéseire most early bird kedvezménnyel lehet regisztrálni!