Szerző: castor

2003. február 5. 19:24

Újabb információk a Mátrix világában játszódó Enter the Matrix című játékról

Az Infogrames elindította az Enter the Matrix című akciójáték hivatalos honlapját , ahol több új információ is olvasható a Shiny Entertainment csapat műhelyében készülő programról. A történet során két karaktert irányíthatunk: Niobet vagy Ghostot. Előbbi a Logos nevű hajó kapitánya, míg Ghost a fegyverek szakértője.

Az Infogrames elindította az Enter the Matrix című akciójáték hivatalos honlapját, ahol több új információ is olvasható a Shiny Entertainment csapat műhelyében készülő programról. A történet során két karaktert irányíthatunk: Niobet vagy Ghostot. Előbbi a Logos nevű hajó kapitánya, míg Ghost a fegyverek szakértője.

A játékmenet során több olyan elemmel is találkozhatunk, mely eddig nem sok hasonló kategóriájú programban szerepelt. Az egyik ilyen például a System Shockból már jól ismert hackelés, mely felér majd egy-egy komolyabb kalandjáték logikai részeivel. De lehetőségünk lesz különböző járműveket is vezetni, valamint a harcművészeti mozgások közül is mintegy ezer darabot használhatunk. A harcok során természetesen használható lesz a jól ismert lassítási effekt, azaz a bullet-time mód is.


A film második részének plakátja

A fejlesztőcsapat elmondása szerint a sztori alapvetően eltér majd a film második részétől, de több helyen keresztezi azt. A filmkészítők ennek érdekében folyamatosan egyeztetnek a Shiny Entertainmenttel. De a legérdekesebb, hogy a játék forgatókönyvét a filmtrilógia felett is bábáskodó Wachowski testvérpár írta, valamint több jelenetet is ők terveztek meg, külön a program számára. Rajtuk kívül Yuen Wo-Ping, a film harcművészeti vezetője is aktívan részt vett a fejlesztésben.

Az Enter the Matrix mindhárom új generációs konzolra, valamint PC-re is megjelenik. A kiadás dátumát az Infogrames a film második részének premierjére, azaz 2003. május 15-re ígéri.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról