Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres
Július 19-én SYSADMINDAY: egy teljes security meetup, számos szórakoztató program, és Felméri Péter standupja várja az érdeklődőket!

UHU Linux: újabb változat várható a jövő héten

roberto, 2003. február 03. 21:36
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

[UHU Linux] Az elmúlt héten jelent meg a magyar fejlesztésű UHU Linux Hidraulika kódnevű kiadása, amely az első verzió második kiadásra jelölt változata volt (1.0RC2). A 2.4.20-as kernelre és a glibc 2.3.1-re épülő RC2-ben a két nagy grafikus munkakörnyezeten kívül (GNOME és KDE), számos irodai szoftver, köztük az OpenOffice 1.0.1 magyar kiadása (magyar szóellenőrzővel), a hazai fejlesztésű MPlayer filmlejátszó utolsó verziója, és a CompLEX jogtár egy speciális változata is megtalálható.

hirdetés
[UHU Linux] Az elmúlt héten jelent meg a magyar fejlesztésű UHU Linux "Hidraulika" kódnevű kiadása, amely az első verzió második kiadásra jelölt változata volt (1.0RC2). A 2.4.20-as kernelre és a glibc 2.3.1-re épülő RC2-ben a két nagy grafikus munkakörnyezeten kívül (GNOME és KDE), számos irodai szoftver, köztük az OpenOffice 1.0.1 magyar kiadása (magyar szóellenőrzővel), a hazai fejlesztésű MPlayer filmlejátszó utolsó verziója, és a CompLEX jogtár egy speciális változata is megtalálható.

Mivel szintén a múlt héten, közvetlenül az RC2 megjelenése után kiadták a KDE munkakörnyezet 3.1-es verzióját, és azóta néhány egyéb apró problémát is sikerült az UHU Linuxban kijavítani, a fejlesztők úgy döntöttek, hogy az ugyancsak múlt héten bejelentett, a disztribúció összeállítását segítő uhubuild rendszert rendszert munkára fogják, és még ezen héten elkészítik az UHU Linux 1.0RC2.1-es kiadását, ami a tervek szerint a jövő hét elejétől lesz letölthető a szokásos helyekről.

A IT-üzemeltetők világnapján egy teljes security meetup, számos szórakoztató program, és Felméri Péter standupja várja az érdeklődőket az Ankertbe.