Szerző: castor

2003. január 13. 18:22

Az év végéig egymillió példány kelt el a Mortal Kombat legújabb részéből

A Midway Games ma bejelentette, hogy a Deadly Alliance alcímet viselő legújabb Mortal Kombat -részből 2002 végéig egymillió példány kelt el. A játék november 22-én jelent meg az Egyesült Államokban, valamint Kanadában Xbox, PlayStation 2, GameCube és GameBoy Advance platformokra, azonban az európai premierre még egy hónapot várnunk kell.

A Midway Games ma bejelentette, hogy a Deadly Alliance alcímet viselő legújabb Mortal Kombat-részből 2002 végéig egymillió példány kelt el. A játék november 22-én jelent meg az Egyesült Államokban, valamint Kanadában Xbox, PlayStation 2, GameCube és GameBoy Advance platformokra, azonban az európai premierre még egy hónapot várnunk kell.

Az igen jó értékesítési adatok legfőbb oka a karácsonyi szezon, de emellett a játékmagazinok pozitív hangvételű cikkei is bizonyára sok vásárlót győztek meg. Helene Sheeler, a Midway Games marketingosztályának vezetője elmondta, hogy a Mortal Kombat játékok kivétel nélkül a verekedős játékok élvonalába tartoztak, mivel azt nyújtják a játékosoknak, amit elvárnak egy ilyen stílusú játéktól.

Az előző, negyedik részhez hasonlóan a Mortal Kombat: Deadly Alliance-ben is 3D-s környezetben kell megküzdeni ellenfelünkkel. A régi, jól ismert karakterek mellett új szereplők közül is választhatunk. A többféle játékmód mellett közel 600 féle rejtett bónusz is belekerült a programba, melyeket a különböző pályák teljesítésével kaphatunk meg.

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.

a címlapról

MÁLNÁS

7

Tőzsdére megy a Raspberry Pi

2024. május 16. 14:00

Az elmúlt évek meghatározó áramköri lapkáit készítő technológiai cég papírjaival is lehet majd kereskedni a brit tőzsdén.