Szerző: Bodnár Ádám

2002. április 18. 07:55

Magyarországra érkezett a Cisco Systems legújabb internetes technológiákat bemutató óriáskamionja

[NetAktív] A Cisco AVVID kamion sikeres tavalyi turnéját követően ismét útjára indította a Cisco AVVID Live on Tour roadshow-t. A két, internetes technológiákat bemutató óriáskamion alapos átalakításon esett át, és most a vállalat legújabb AVVID (Architecture for Voice, Video and Integrated Data: Integrált Hang-, Adat- és Videó Architektúra) hálózati architektúrájával felszerelve járja be Európa és a Közel-Kelet számos országát. A roadshow állomásain a vállalat partnerei és ügyfelei élőben tekinthetik meg a legújabb AVVID termékeket és megoldásokat.

[NetAktív] A Cisco AVVID kamion sikeres tavalyi turnéját követően ismét útjára indította a "Cisco AVVID Live on Tour" roadshow-t. A két, internetes technológiákat bemutató óriáskamion alapos átalakításon esett át, és most a vállalat legújabb AVVID (Architecture for Voice, Video and Integrated Data: Integrált Hang-, Adat- és Videó Architektúra) hálózati architektúrájával felszerelve járja be Európa és a Közel-Kelet számos országát. A roadshow állomásain a vállalat partnerei és ügyfelei élőben tekinthetik meg a legújabb AVVID termékeket és megoldásokat.

A két, speciálisan kialakított kamion több mint 35 000 kilométert tesz meg idei körútja során, érintve Európa és a Közel-Kelet 31 országának több mint 40 városát. Az európai turnét megelőzően az Egyesült Államokban megrendezett körúton a Cisco AVVID kamionok 80 várost érintettek és 10 000 látogatót fogadtak. A tavaly megrendezett első európai turné során több mint 8 500-an keresték fel a bemutató kamionokat.

Magyarországon a következő két hét során Budapest mellett Miskolc, Debrecen, Szeged, Pécs és Győr városokba látogat el a Cisco AVVID Roadshow.

Az AVVID kamion bemutatóján a látogatók a Cisco szakembereinek segítségével ismerkedhetnek meg az egységes AVVID hálózati architektúrával, az IP telefóniával, IP alapú hang- és videó alkalmazásokkal, valamint call center megoldásokkal. Bemutatásra kerül továbbá a Cisco személyi asszisztens szolgáltatása az egységes üzenetkezelésre, továbbá IP-alapú video megoldások. Jelen vannak a vezetéknélküli termékek, valamint a tartalomszolgálató hálózatok.

"A hálózat ma már nem pusztán technológiáról szól. Az elektronikus gazdaság, az e-business, illetve a közszférában alkalmazott internetes megoldások, azaz az e-kormányzat térhódítása új követelményeket támaszt a hálózati iparral szemben is. A Cisco Systems AVVID hálózati architektúrája lehetővé teszi új alkalmazások gyors és rugalmas bevezetését, növeli a munkatársak termelékenységét, és jelentős költségcsökkentést eredményez" -- mondta Budafoki Róbert, a Cisco Systems Magyarország ügyvezető igazgatója.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról