Szerző: Ady Krisztián

2002. április 17. 18:01

Hitelkártya méretű digitális fényképezőgép a Logitechtől

[Yahoo] Extra vékony, a hitelkártyák méretével vetekedő digitális kamerát jelentett be a Logitech. A Logitech Pocket Digital digitális fényképezőgép 2002 májusától lesz kapható 130 dolláros listaáron. A kamera mindössze 1 cm vastag, 1,3 Mpixeles szenzorral rendelkezik és beépített memóriájába 52 képet lehet eltárolni.

[Yahoo] Extra vékony, a hitelkártyák méretével vetekedő digitális kamerát jelentett be a Logitech. A Logitech "Pocket Digital" digitális fényképezőgép 2002 májusától lesz kapható 130 dolláros listaáron. A kamera mindössze 1 cm "vastag", 1,3 Mpixeles szenzorral rendelkezik és beépített memóriájába 52 képet lehet eltárolni.

A méretei miatt szerényebb képességű logikát a Logitech Autobrite képfeldolgozó rendszere egészíti ki, segítségével optimális képet készíthetünk megfelelő fényviszonyok mellett. A készülék lítium-polimer akkumulátora szintén beépített, töltését pedig az USB felületen csatlakoztatott PC-től kapja. A csatlakoztatás után egyetlen gomb lenyomásával továbbíthatók a számítógépbe az elkészített fényképek. A keresőt és az optikát elcsúsztatható előlap védi.

A kamera csomagjában a Logitech saját Pocket Digital 5.0 szoftverét és az MGI Photosuite 4 SE képszerkesztő programot találhatjuk majd meg.

Európa egyik legnagyobb Atlassiannal kapcsolatos rendezvénye, immár kilencedik alkalommal, új lendületet ad a vállalati produktivitásnak és a hatékony ügyfélkezelésnek. A március 20-21-i rendezvényen is lesznek top nemzetközi vendorok, a fókuszban pedig a projekt menedzsment, az IT szolgáltatásmenedzsment, és a HR lesznek.

a címlapról