Szerző: Bodnár Ádám

2002. február 5. 10:34

A Compaq leszállította kétmilliomodik ProLiant kiszolgálóját az EMEA régióban

Mai bejelentése szerint a Compaq -- a svájci UBS

Mai bejelentése szerint a Compaq -- a svájci UBS megrendelését teljesítve -- leszállította kétmilliomodik ProLiant kiszolgálóját az európai, közel-keleti és afrikai országokat tömörítő EMEA-régióban. A híressé vált eszköz a svájci bank nagyszabású szerverkonszolidációs projektje keretében telepítendő ezer ProLiant ML530 kiszolgáló egyike.

"Több évre visszamenően kitűnő üzleti kapcsolatot tartunk fenn a Compaq-kal. Nagy örömünkre szolgál, hogy részesei lehettünk ennek a történelmi jelentőségű pillanatnak" -- jelentette ki Walter Hermann, az UBS ügyvezető igazgatója. "A Compaq pontosan tudja, miként kell azt a termékminőséget és kiszolgálási színvonalat biztosítani, amely révén költséghatékony infrastruktúrát tudunk kialakítani globális szervezetünk támogatására."

A ProLiant család tagjai között a kisvállalkozásoknak szánt, alapszintű nyomtatási szerverektől, az internetes adatközpontok támogatására kifejlesztett, nagy sűrűségű webkiszolgálókon keresztül, a könnyen és gyorsan telepíthető, egyszerűen és gazdaságosan menedzselhető informatikai szerverinfrastruktúra kialakítására alkalmas, magas szintű rendelkezésre állást nyújtó, többprocesszoros nagyvállalati modellekig, rendkívül sokféle konstrukció szerepel.

Az EMEA-régió kétmilliomodik szerverének leszállítására alig két hónappal azután került sor, hogy a Compaq bejelentette a világpiaci szinten ötmilliomodik ProLiant kiszolgáló eladását.

A Compaq ProLiant ML termékcsalád valamennyi elterjedt operációs rendszerrel kompatibilis, egy-, két,-, négy- illetve nyolcprocesszoros modellekből áll. Rugalmas kialakításuknak köszönhetően a Compaq ProLiant ML kiszolgálók maximálisan támogatják a belső rendszerbővítést. A ProLiant ML530 rendelkezésre állási jellemzői kimagasló termelékenységet garantálnak. Ez a nagy teljesítményű rendszer megbízható hozzáférést nyújt a működéskritikus alkalmazásokhoz, ezzel is hozzájárulva a vállalati produktivitás optimális szintjének eléréséhez.

A termékkategóriában példátlan teljesítményszint és skálázhatóság érdekében az ML530 fenti jellemzői nagyfokú párhuzamosságot kínáló rendszerarchitektúrával és Pentium III Xeon processzorokkal párosulnak.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról