Szerző: Bodnár Ádám

2001. december 4. 13:37

A hp ingyenesen hozzáférhetővé tette a hp Application Server 8.0 teljes verzióját

[Noguchi] Az új generációs hp Application Server 8.0 (hp-AS) piaci bevezetésével egyidejűleg a Hewlett-Packard bejelentette, hogy mind a fejlesztők, mind a végfelhasználók számára ingyenesen hozzáférhetővé teszi új alkalmazásszerverét.

hp[Noguchi] Az új generációs hp Application Server 8.0 (hp-AS) piaci bevezetésével egyidejűleg a Hewlett-Packard bejelentette, hogy mind a fejlesztők, mind a végfelhasználók számára ingyenesen hozzáférhetővé teszi új alkalmazásszerverét.

A vállalat a rendkívül kedvező áron, processzoronként 5500 dollárért megvásárolható hp Application Server 8.0 Resilient Edition piaci bevezetéséről is beszámolt.

"Az egyszerű, alapszintű alkalmazásszerverek hamarosan az operációs rendszer szerves részévé válnak, s a J2EE (Java 2 Enterprise Edition) előírásainak megfelelő szabványos termékké növik ki magukat" -- állapította meg nemrégiben a Gartner Group elemzője. Az informatikai szállítók közül a elsőként a hp szorgalmazta a technológia széles körű elterjesztését, hogy felgyorsítsa a webes szolgáltatások (Web Services) bevezetését.

Az ingyenes hp Application Server (hp-AS) teljes funkcionalitással rendelkező, skálázható J2EE alkalmazásszerver, amely különösen a működéskritikus megoldások fejlesztése és bevezetése terén használható sikeresen. Most, hogy a middleware ingyenessé vált, a fejlesztők jóval alacsonyabb összköltség mellett tervezhetik meg, fejleszthetik ki és vezethetik be hp-AS alapú megoldásaikat. A hp-AS alapját képező harmadik generációs alapszolgáltatás-architektúra (Core Services Framework) már önmagában is izgalmas újításnak számít.

Regisztrálj az ingyenes Cloud-native és DevOps tippek nagyvállatoknak konferenciára, ahol a Red Hat és az Alerant szakértői bemutatják a Kubernetes, OpenShift, microservice architektúrák gyakorlati alkalmazását!

a címlapról

privátháló

2

VPN-nel bővül a Google One

2020. október 30. 11:52

A vaskosabb előfizetésekhez a Google új, ajándék VPN szolgáltatást is hozzácsap.