Szerző: Ady Krisztián

2001. november 24. 02:13

A Sony bemutatta USB csatolófelületű MiniDisc audiolejátszóinak új verzióit

A Sony által bemutatott új MiniDisc Net MD lejátszók USB felületet használnak az audioszámok áttöltésére. Három különböző, szolgáltatásokban és árban eltérő verzióban kaphatók.

A Sony által bemutatott új MiniDisc Net MD lejátszók USB felületet használnak az audioszámok áttöltésére. Három különböző, szolgáltatásokban és árban eltérő verzióban kaphatók.

A legolcsóbb modell a három közül az MZ-N505. Ez a lejátszó olyan alap képességekkel rendelkezik mint az MD lemezek írása és olvasása, LCD kijelző, bass boost és könyvtárak kezelése. Egyetlen AA (ceruza) elemmel működik, és a Sony 56 óra lejátszási időt kínál ezzel az egyetlen elemmel.

A második, valamivel drágább egység az MZ-N707, melyet tudásban csak a legdrágább MZ-N1 pipál le. Az N707 hasonló képességekkel rendelkezik mint az N505, de tölthető akkumulátort használ, távirányító valamint autós egység is jár hozzá. Az MZ-N1 a legtöbbet tudó lejátszó a három közül, ugyanúgy egyetlen újratölthető akkumulátorral működik, de 110 órán keresztül működhet vele. Az N1 ATRAC Type R kódolást, MDLP felvételt és lejátszást támogat. A nagy három soros kijelző sötétben is jól olvasható, köszönhetően a háttérvilágításnak. Az N1 akár 100 óra lejátszási időt is lehetővé tesz MDLP 4 módban.

Mind a három lejátszó Windows 98-XP operációs rendszer alatt támogatott. Áruk rendre 200, 250 és 300 dollár.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról