Szerző: roberto

2001. november 13. 20:43

Megindult a GIMP 1.4 fejlesztése

[GIMP.org] A GIMP 1.2.3 kiadása előtt még sikerült a grafikus program fejlesztőinek meglepnie a közönséget: megnyitották a GIMP 1.3-as ágat, és máris letölthető az első fejlesztői verzió az ftp.gimp.org -ról.

The GIMP[GIMP.org] A GIMP 1.2.3 kiadása előtt még sikerült a grafikus program fejlesztőinek meglepnie a közönséget: megnyitották a GIMP 1.3-as ágat, és máris letölthető az első fejlesztői verzió az ftp.gimp.org-ról. A GIMP páratlan sorozatú verziói -- a kernelhez hasonlóan -- fejlesztés alatt álló programok, a következő páros sorozat előzetesei. Vagyis a mai naptól fogva nyilvánossá vált az a kód, amiből valamikor elkészül majd az 1.4-es verzió. Bináris csomagok természetesen nincsenek, a fordítás is csak a tapasztalt felhasználóknak és GIMP kódjával foglalkozóknak javasolt.

Kubernetes képzéseinket már közel 300 szakember végezte el. A nagy sikerre való tekintettel a tanfolyamot aktualizált tananyaggal június 18-án újra elindítjuk! A 8 alkalmas, élő képzés képzés órái utólag is visszanézhetők, és munkaidő végén kezdődnek.

a címlapról