Szerző: roberto

2001. november 13. 20:43

Megindult a GIMP 1.4 fejlesztése

[GIMP.org] A GIMP 1.2.3 kiadása előtt még sikerült a grafikus program fejlesztőinek meglepnie a közönséget: megnyitották a GIMP 1.3-as ágat, és máris letölthető az első fejlesztői verzió az ftp.gimp.org -ról.

The GIMP[GIMP.org] A GIMP 1.2.3 kiadása előtt még sikerült a grafikus program fejlesztőinek meglepnie a közönséget: megnyitották a GIMP 1.3-as ágat, és máris letölthető az első fejlesztői verzió az ftp.gimp.org-ról. A GIMP páratlan sorozatú verziói -- a kernelhez hasonlóan -- fejlesztés alatt álló programok, a következő páros sorozat előzetesei. Vagyis a mai naptól fogva nyilvánossá vált az a kód, amiből valamikor elkészül majd az 1.4-es verzió. Bináris csomagok természetesen nincsenek, a fordítás is csak a tapasztalt felhasználóknak és GIMP kódjával foglalkozóknak javasolt.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról