:

Szerző: sammer

2001. november 14. 03:36

Részletek a Westwood Command & Conquer Renegade akciójátékának háttértörténetéről

A Westwood Studios bejelentette, hogy felkerült néhány információ a készülő

A Westwood Studios bejelentette, hogy felkerült néhány információ a készülő Command & Conquer Renegade akciójátékának háttértörténetéről a játék hivatalos weboldalára. A fejlesztő az első cikket tette nyílvánossá a közönség számára abból a nyolc részes sorozatból, amely a játék fő karaktereinek és a két háborúzó félnek: a Global Defense Initiative (GDI) és a Brothernood of NOD oldalnak eddigi történelmét írja le.

A Command & Conquer Renegade a Westwood hagyományaitól eltérően egy teljesen 3D-s akcióorientált játék lesz, amely a népszerű Command & Conquer valós idejű statégiai játék sorozaton alapul. A játékos egy GDI katona, Havoc szerepében vághat neki a csatározásoknak, akinek be kell vetnie képességeit, hogy távol tudja tartani a NOD erőket attól, hogy véghez vigyék veszélyes kísérleteiket.

A Renegade kiadását 2002 februárjára tervezik. További információ a játék hivatalos weboldalán található.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 18:19

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.