Szerző: Vörös Péter

2001. november 14. 20:44

Az Oracle és a Documentum az Oracle9i Application Serverre épülő átfogó tartalomkezelési infrastruktúrát kínál

[Oracle] Az Oracle bejelentette a Documentum 4i eBusiness Platform rendszerén és az Oracle9i Application Serveren (Oracle9iAS) alapuló vállalati szintű integrált tartalomkezelési megoldást. Az integrált rendszer a Documentum 4i hatékony, vállalati szintű tartalomkezelési funkcióit ötvözi a nagy teljesítményű, méretrugalmas és rendkívül megbízható Oracle9i Application Serverrel, és teljes körű megoldást biztosít a vállalati szintű tartalomkezelésre.

[Oracle] Az Oracle bejelentette a Documentum 4i eBusiness Platform rendszerén és az Oracle9i Application Serveren (Oracle9iAS) alapuló vállalati szintű integrált tartalomkezelési megoldást. Az integrált rendszer a Documentum 4i hatékony, vállalati szintű tartalomkezelési funkcióit ötvözi a nagy teljesítményű, méretrugalmas és rendkívül megbízható Oracle9i Application Serverrel, és teljes körű megoldást biztosít a vállalati szintű tartalomkezelésre.

Az Oracle és a Documentum közös megoldása több ponton kapcsolja össze a Documentum 4i eBusiness Platformot és az Oracle9i AS-t:

  • A Documentum eContent Repository és az Oracle9iAS integrálása a Documentum JDBC alapú eConnector eszköze segítségével
  • A Documentum Web Development Kit (WDK) tartalomkezelési alkalmazásszolgáltatásai Oracle9i alkalmazáskiszolgálón való rendszerbe állításának támogatása
  • Az Oracle9iAS Portal integrálása a Documentum eContent Services for Portals rendszerével
"A Documentum natív J2EE alapú tartalomkezelési megoldása az Oracle9i Application Server új J2EE feldolgozómotorját -- a piacon elérhető egyik leggyorsabb J2EE feldolgozómotort -- kihasználó első megvalósítás" -- mondta el Balaji Yelamanchili, a Documentum termékeiért felelős alelnök. "Ezért az Oracle9i Application Serveren kevesebb mint egy óra alatt el tudtuk végezni a tesztelést. És hozzátenném, hogy egyetlen programsort sem kellett módosítanunk. A Documentum 4i-n alapuló tartalomgazdag alkalmazások fejlesztői gyorsan és a programkód komolyabb megváltoztatása nélkül létrehozhatják és rendszerbe állíthatják alkalmazásaikat az Oracle9i Application Serveren. Így az Oracle és a Documentum közös megoldásán alapuló alkalmazások rövidebb idő alatt használatba vehetők a weben" -- tette hozzá Yelamanchili.

"A vállalatok olyan szabványokon alapuló, megbízható tartalomkezelési platformot keresnek, amely együttműködik alapvető szoftver-infrastruktúrájukkal, és támogatja e-üzleti folyamataikat" -- jelentette ki Tyler McDaniel, a Hurwitz Group igazgatója. "A Documentum 4i eBusiness platformját az Oracle9i Application Serverrel integráló megoldás pontosan a méretrugalmas és megbízható tartalomkezelési megoldásokat kereső ügyfelek igényeit elégíti ki."

Az Oracle9iAS olyan átfogó, integrált alkalmazáskiszolgáló, amely valamennyi webes alkalmazás sikeres futtatásához szükséges minden funkciót és infrastruktúrát biztosít. Az Oracle9iAS százszázalékosan hitelesített, piacvezető J2EE feldolgozómotort tartalmaz, és kitűnő terheléskiegyenlítést, fürtözést és rendszerbe állítási funkciókat biztosít. Ezenkívül az Oracle9iAS az egyetlen olyan alkalmazáskiszolgáló, amely beépített webes gyorsítótárazást, a vállalati portálok létrehozását támogató szoftvert és business intelligence-t biztosító operatív üzleti adatelemző funkciókat kínál, miközben szervesen együttműködik az Oracle adatbázis-kezelővel.

"Örömünkre szolgál, hogy együttműködhetünk a Documentum céggel, és lehetővé tehetjük a vállalatok számára, hogy a Documentum tartalomkezelési megoldását az Oracle9i Application Serveren, a világ vezető alkalmazáskiszolgálóján állítsák rendszerbe" -- mondta Thomas Kurian, az Oracle9i fejlesztéséért felelős alelnök. Majd hozzátette: "Az Oracle és a Documentum közös megoldása mindenre kiterjedő, vállalati szintű tartalomkezelési megoldást biztosít, amely a tartalom megbízható, biztonságos és méretrugalmas létrehozását és cseréjét teszi lehetővé az e-vállalatok számára."

Kurian úr a múlt héten a Documentum nemzetközi felhasználói konferenciáján, a Momentum 2001-en tartott bevezető előadásában több mint 1100 résztvevő -- közös ügyfelek, gazdasági elemzők és partnerek -- előtt taglalta a közös megoldás előnyeit.

Kubernetes képzéseinket már közel 300 szakember végezte el. A nagy sikerre való tekintettel a tanfolyamot aktualizált tananyaggal június 18-án újra elindítjuk! A 8 alkalmas, élő képzés képzés órái utólag is visszanézhetők, és munkaidő végén kezdődnek.

a címlapról