Szerző: mz

2000. április 12. 19:17

Philips kijelző ujjlenyomat-azonosítással

A Philips Flat Display Systems a notebookok piacára szánt LCD alapú ujjlenyomat-azonosító kártyát fog bemutatni a következő hónapban a Society for Information Displays rendezvényen. A készülék ujjbegynyi méretű, aktív mátrixos LCD érzékelőket alkalmaz a felhasználó kilétének azonosítására, illetve az ujjlenyomatnak egy előre tárolt mintával való összevetésére. A kártyát a Xircom fogja gyártani, ára 150-200 USD körül várható.
A kártyát fel lehet használni a felhasználói hozzáférés korlátozására, titkosítási feladatokhoz, illetve hálózati azonosításra, de további területeken is lehet alkalmazni, mint pl. mobiltelefonok, autóipar.

A Philips ugyancsak a SID-en szándékozik bemutatni egy nagyméretű, 38.6 colos LCD kijelzőt. A képernyő valójában négy kisebb kijezőt egyesít - zavaró csíkok nélkül az illesztések mentén. A cég tervei közt szerepel egy három részes, 16:9-es képarányú televíziókhoz szánt LCD kijelző készítése is.

Európa egyik legnagyobb Atlassiannal kapcsolatos rendezvénye, immár kilencedik alkalommal, új lendületet ad a vállalati produktivitásnak és a hatékony ügyfélkezelésnek. A március 20-21-i rendezvényen is lesznek top nemzetközi vendorok, a fókuszban pedig a projekt menedzsment, az IT szolgáltatásmenedzsment, és a HR lesznek.

a címlapról

GITHUB

0

Elérhetővé vált a GitHub Copilot Enterprise

2024. február 29. 11:34

Az előzetes után általánosan hozzáférhetővé vált a GitHubon a Copilot új szintje, ami a szervezetek belsős kódbázisa alapján segíti a fejlesztőket.