Szerző: Ady Krisztián

2001. november 4. 21:31

Újabb minősített meghajtóprogram az ATi RADEON kártyáihoz, SmoothVision támogatással

A Maximum Reboot ról letölthető új Windows XP meghajtóprogram csak egy újabb eresztés lenne, ha a szemfüles felhasználók észre nem vettek volna egy újdonságot benne.

A Maximum Rebootról letölthető új Windows XP meghajtóprogram csak egy újabb eresztés lenne, ha a szemfüles felhasználók észre nem vettek volna egy újdonságot benne.

A RADEON 8500 bejenetésekor egy új FSAA metódus alkalmazása lett bejelentve, a SmoothVision. A bejelentés ellenére eddig nem volt elérhető egyetlen meghajtóprogramban sem ez a technológia, pontosabban a támogatása.

A szerverünkre felkerült és helyből is letölthető WHQL minősített Windows XP-s meghajtóprogramban azonban már szabad a pálya a felhasználók előtt, kihasználhatják az új technológiában rejlő lehetőségeket. Hogy mennyi 8500-as Radeon van az országban azt nem tudom...

Kubernetes képzéseinket már közel 300 szakember végezte el. A nagy sikerre való tekintettel a tanfolyamot aktualizált tananyaggal június 18-án újra elindítjuk! A 8 alkalmas, élő képzés képzés órái utólag is visszanézhetők, és munkaidő végén kezdődnek.

a címlapról