Szerző: sammer

2001. november 4. 16:34

A Codemasters bejelentette a Project IGI 2 taktikai akciójátékát

A Codemasters bejelentette a Project IGI 2-t, a Project IGI: Im Going In taktikai

A Codemasters bejelentette a Project IGI 2-t, a Project IGI: I'm Going In taktikai akciójátékának folytatását. Az eredeti játék az Eidos Interactive kiadásában jelent meg 2000 decemberében. A folytatásban a játékos David Jones újabb kalandjait élheti át, aki korábban SAS katona volt, jelenleg viszont az IGI fedőnevű titkos katonai szervezetnek dolgozik. Az új játék története valamivel az előző rész vége után kezdődik, és Oroszországba, Líbiába és Kínába kalauzolja a játékost a három küldetésalapú hadjáratban.


A Project IGI 2 hasonló titkos küldetések sorozatát és kémkedős feladatokat tartalmaz, mint az előző rész. A játékosnak be kell szivárognia ellenséges repülőgép támaszpontokra és a titkos katonai bázisokra, amihez számos fegyver lesz segítségére, mint a géppisztolyok, rohampuskák és a rakétavetők. Az előző részhez képest az Project IGI 2 egy teljesen új mesterséges intelligencia rendszert kapott, aminek a segítségével a számítógép által irányított ellenfelek valósághű harci taktikákat alkalmaznak Jones kiiktatására. A játék 3D-s megjelenítésén is sokat javítottak, amivel részletesebb és szebben textúrázott tájakat kapunk kiegészítve időjárási effektekkel, és új éjszakai és félsötét megjelenítéssel.

A Project IGI 2 az Innerloop Studios fejlesztésében készül, és 2002 második negyedévére várható a kiadása.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról