Szerző: roberto

2001. október 31. 18:14

Még tart a hibakereső hét a Mozilla.org-nál

[Mozilla.org] A Mozilla projekt október 27-e és november 4-e között hibakereső hetet tart. Ezen időszak alatt mindig akad legalább egy gyakorlott Mozilla-hacker a mozilla.org-on, aki válaszol a forráskóddal kapcsolatban feltett kérdésekre.

Mozilla[Mozilla.org] A Mozilla projekt október 27-e és november 4-e között hibakereső hetet tart. Ezen időszak alatt mindig akad legalább egy gyakorlott Mozilla-hacker a mozilla.org-on, aki válaszol a forráskóddal kapcsolatban feltett kérdésekre.

A szervezők várják a webes technológiákhoz értő emberek segítségét is, ugyanis a Mozilla felhasználói felületét egy XML-alapú új technológia, a XUL (XML-based User-interface Language), illetve a hagyományos JavaScript és CSS (Cascading Style Sheets) technológiák segítségével készítették el. A hibakereső hét eseményei jórészt az irc.mozilla.org-on történnek, a #bugweek csatornán.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról