Szerző: roberto

2001. október 24. 20:44

Itt a Tcl/Tk 8.3-as verziójának negyedik kiadása

[LinuxProgramming] A Tcl fejlesztői tegnap jelentették be, hogy elkészültek a Tcl szkriptnyelv és az attól elszakíthatatlan Tk grafikus környezet 8.3-as verziójának negyedik kiadásával. A Tcl/Tk 8.3.4 a www.tcl-tk.net szerverről tölthető le, aki komplett csomagra vágyik, annak talán érdemesebb a Tcl/Tk-val is foglalkozó ActiveState webhelyére ellátogatnia. Az ActiveState Windowsra, Linuxra, Solarisra és Macintoshra készített új szoftvercsomagokkal várja az érdeklődő programozókat. A friss kiadás néhány újdonsága: Win64 támogatás (Whistler64 RC 1), új msgcat és http csomag, frissített Unicode-támogatás; a változások teljes listája a SourceForge -on olvasható.

ActiveState[LinuxProgramming] A Tcl fejlesztői tegnap jelentették be, hogy elkészültek a Tcl szkriptnyelv és az attól elszakíthatatlan Tk grafikus környezet 8.3-as verziójának negyedik kiadásával. A Tcl/Tk 8.3.4 a www.tcl-tk.net szerverről tölthető le, aki komplett csomagra vágyik, annak talán érdemesebb a Tcl/Tk-val is foglalkozó ActiveState webhelyére ellátogatnia. Az ActiveState Windowsra, Linuxra, Solarisra és Macintoshra készített új szoftvercsomagokkal várja az érdeklődő programozókat. A friss kiadás néhány újdonsága: Win64 támogatás (Whistler64 RC 1), új msgcat és http csomag, frissített Unicode-támogatás; a változások teljes listája a SourceForge-on olvasható.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról