Szerző: sammer

2001. október 19. 19:13

Megjelent a Rune Gold, amely a játék korábban kiadott részeit tartalmazza

A Take-Two Interactive fennhatósága alá tartozó GodGames bejelentette a Rune

A Take-Two Interactive fennhatósága alá tartozó GodGames bejelentette a Rune Gold nevű viking akciójáték összeállításának kiadását. A gyűjtemény tartalmazza az eredeti Rune akciójátékot, és a Rune: Halls of Valhalla kiegészítő csomagot. A Rune Gold így összesen több mint 40 egyjátékos pályát, 15 fegyvert, és hét többjátékos pályát tartalmaz.

A Human Head Studios által készített Rune egy olyan fantasy világban játszódik, ami a Norvég legendákon alapul. A játékos egy fiatal viking harcost alakít, aki rejtélyes körülmények között elvesztette társait, és legfőbb feladatának érzi, hogy kiderítse: ki írtotta ki a többi vikinget. A játékban akció, kaland, felfedezés egyaránt szerepet játszik, és mindezt egy részletes fantasztikus történet köré építették a készítők.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról