Szerző: Bőle György

2001. október 18. 12:55

Új számítógépbazár a neten

A SuperGamez Hírmagazin ezen a héten mutatta be ingyenes hirdetőrendszerét, a SuperGamez Aprót.

A SuperGamez Hírmagazin ezen a héten mutatta be ingyenes hirdetőrendszerét, a SuperGamez Aprót.

A fejlesztők elmondása szerint a SuperGamez Apró nem kíván az általános kereskedelmi termékeket felvonultató hirdetőújságokkal versenyezni, kizárólag a SuperGamez Hírmagazin tartalmával egyező számítástechnikai, hardver, szoftver, és egyéb szórakoztatóipari apróhirdetések kiszolgálására koncentrál.

Illeszkedve a korábbi SuperGamez fejlesztések sorába a hirdetőrendszer megvalósítása is a jól bevált receptet követi: használata legyen egyszerű, gyors, világos, így pillanatok alatt átlátható, megérthető a működése. Új hirdetést regisztráció nélkül lehet feladni, sőt a rendszer megjegyzi a korábban beírt adatainkat is, ismételt hirdetésfeladásnál elég csak a hirdetésünk szövegére figyelni.

A SuperGamez Apró célja, hogy összegyűjtse az internetes közösség hirdetési igényét, olyan virtuális piacot teremtve, ahol más hirdetőújságokhoz képest hatékonyabban fellelhető a kínálat és a kereslet, amelyre garancia a SuperGamez portál ismertsége és látogatottsága.

  • SuperGamez Apró
  • Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

    a címlapról