Szerző: Bőle György

2001. október 18. 12:55

Új számítógépbazár a neten

A SuperGamez Hírmagazin ezen a héten mutatta be ingyenes hirdetőrendszerét, a SuperGamez Aprót.

A SuperGamez Hírmagazin ezen a héten mutatta be ingyenes hirdetőrendszerét, a SuperGamez Aprót.

A fejlesztők elmondása szerint a SuperGamez Apró nem kíván az általános kereskedelmi termékeket felvonultató hirdetőújságokkal versenyezni, kizárólag a SuperGamez Hírmagazin tartalmával egyező számítástechnikai, hardver, szoftver, és egyéb szórakoztatóipari apróhirdetések kiszolgálására koncentrál.

Illeszkedve a korábbi SuperGamez fejlesztések sorába a hirdetőrendszer megvalósítása is a jól bevált receptet követi: használata legyen egyszerű, gyors, világos, így pillanatok alatt átlátható, megérthető a működése. Új hirdetést regisztráció nélkül lehet feladni, sőt a rendszer megjegyzi a korábban beírt adatainkat is, ismételt hirdetésfeladásnál elég csak a hirdetésünk szövegére figyelni.

A SuperGamez Apró célja, hogy összegyűjtse az internetes közösség hirdetési igényét, olyan virtuális piacot teremtve, ahol más hirdetőújságokhoz képest hatékonyabban fellelhető a kínálat és a kereslet, amelyre garancia a SuperGamez portál ismertsége és látogatottsága.

  • SuperGamez Apró
  • Európa egyik legnagyobb Atlassiannal kapcsolatos rendezvénye, immár kilencedik alkalommal, új lendületet ad a vállalati produktivitásnak és a hatékony ügyfélkezelésnek. A március 20-21-i rendezvényen is lesznek top nemzetközi vendorok, a fókuszban pedig a projekt menedzsment, az IT szolgáltatásmenedzsment, és a HR lesznek.

    a címlapról