:

Szerző: Ady Krisztián

2001. október 17. 00:49

Két évre bővítette a Yamaha külső CD-újraírója garanciáját

A Yamaha új külső CD-írója igen figyelemreméltó tulajdonságokkal bír, ahogy ezt már oldalunkon is olvashatták nem is olyan régen a CD-írók iránt érdeklődők. Most a Yamaha újabb ajándékkal kedveskedik a külső egység leendő tulajdonosainak: erre a készülékre is (!) két évig terjedő teljes cseregaranciát vállal.

A Yamaha új külső CD-írója igen figyelemreméltó tulajdonságokkal bír, ahogy ezt már oldalunkon is olvashatták nem is olyan régen a CD-írók iránt érdeklődők. Most a Yamaha újabb "ajándékkal" kedveskedik a külső egység leendő tulajdonosainak: erre a készülékre is (!) két évig terjedő teljes cseregaranciát vállal.

A CRW70 típusjelű külső meghajtó a jelenleg kapható leggyorsabb USB-s író/újraíró készülék. Az USB 2.0-ás csatlakozás által nyújtott nagyobb adatátviteli sebesség révén 12x-es írásra, 8x-os újraírásra és 24-es olvasásra képes, beleértve az audio-CD-k grabbelését is. A készülék egyediségét még rendkívül csábos méretei (alig nagyobb az írandó CD-nél) valamint MP3 és audio-CD lejátszási képességei is növelik. A CRW70 készülékkel nem csak CD-ket írhatunk, de egy audio-CD/MP3 lejátszó tulajdonosai is leszünk! A készülék 399 eurós áron novembertől lesz megvásárolható Európában.

A Yamaha új szolgáltatásaként ez az író is két év garanciával kapható, mint minden Yamaha író 2001 október elsejétől. A garancia 48-órás cseregaranciát és ingyenes telefontanácsadást is tartalmaz.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 12:42

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.