Szerző: roberto

2001. október 16. 19:33

Megjelent a MySQL 4.0.0

[MySQL AB] Letölthető a MySQL webhelyéről az adatbáziskezelő régóta várt 4.0-ás verziója. A fejlesztők szándéka szerint az új verzió -- ha stabillá nyilvánítják valamikor a 4.0.30 után :) -- valódi megoldás lehet a fontos, erősen terhelt adatbázisszerverek számra. A négyes verzió kezdeteitől arra törekedtek, hogy biztos alapokra helyezzék a MySQL új lehetőségeit (ezekről bővebben a kapcsolódó hírekben vagy angolul a www.mysql.com -on). A jelenlegi kiadás még csak fejlesztői változat, a MySQL AB-nél úgy tervezik, hogy néhány hét múlva, a gyors kezdeti tesztelések után, kiadnak egy bétát és további lehetőségekkel bővítik a szoftvert.

MySQL[MySQL AB] Letölthető a MySQL webhelyéről az adatbáziskezelő régóta várt 4.0-ás verziója. A fejlesztők szándéka szerint az új verzió -- ha stabillá nyilvánítják valamikor a 4.0.30 után :) -- valódi megoldás lehet a fontos, erősen terhelt adatbázisszerverek számra. A négyes verzió kezdeteitől arra törekedtek, hogy biztos alapokra helyezzék a MySQL új lehetőségeit (ezekről bővebben a kapcsolódó hírekben vagy angolul a www.mysql.com-on). A jelenlegi kiadás még csak fejlesztői változat, a MySQL AB-nél úgy tervezik, hogy néhány hét múlva, a gyors kezdeti tesztelések után, kiadnak egy bétát és további lehetőségekkel bővítik a szoftvert.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról