Szerző: roberto

2001. október 9. 20:36

A MySQL 4-es szériája jelentős újdonságokkal fog szolgálni

[ZDNet] A MySQL AB, a MySQL adatbáziskezelőt fejlesztő svéd cég még ebben a a hónapban jelentős változásokra készül. Október közepén fogják kiadni a MySQL 4.0-ás verzióját, amely támogatja majd az SSL protokolt és a Unicode-ot.

MySQL[ZDNet] A MySQL AB, a MySQL adatbáziskezelőt fejlesztő svéd cég még ebben a a hónapban jelentős változásokra készül. Október közepén fogják kiadni a MySQL 4.0-ás verzióját, amely támogatja majd az SSL protokolt és a Unicode-ot.

A cég ügyvezető igazgatója, M. Mickos azt is elmondta, hogy még az idén szeretnének jelentkezni a 4.1-es verzióval, amelyben végre megjelennek majd a beágyazott lekérdezesek. A MySQL gyorsasága és nyomott ára (létezik belőle GNU GPL-es változat, de a kereskedelmi változat ára is mindössze 200 dollár szerverenként) miatt egyre népszerűbb az adtbáziskezelők között, különösen a webes adatbáziskezelési feladatok megoldásában hatékony választás Perllel vagy PHP-vel kombinálva.

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.

a címlapról

GENERATÍV

0

A Stack Overflow adataival okosodik a ChatGPT

2024. május 9. 14:00

A Google után a másik legmeghatározóbb piaci szereplővel is együttműködést írt alá a világ legnagyobb fejlesztői közösségi platformja.