Szerző: sammer

2001. szeptember 28. 04:19

Új bemutató videó és képek jelentek meg a Medal of Honor: Allied Assault akciójátékból

Az Electronic Arts kiadott néhány új screenshotot a készülő, második világháborús

Az Electronic Arts kiadott néhány új screenshotot a készülő, második világháborús akciójátékából, a Medal of Honor: Allied Assaultból. Az új képeken a karakterek közül láthatunk néhányat, és abból a környezetből, amivel a játék ötödik küldetésének helyszínein találkozhatunk, ami egy francia városban játszódik.

Az EA továbbá kiadott egy új videót is a játékból. Az új, játékból felvett videoanyagban a második részbe nyerhetünk bepillantást az összesen négy részből álló ötödik küldetésben. A videóban valamivel több, mint egy percen keresztül mutatnak be néhány karaktert és környezetet.


További képek

Az Allied Assault az EA első olyan Medal of Honor akciójátéka a sorozatból, ami PC-re is meg fog jelenni. A játékos egy szövetséges katona szerepébe bújhat, és teljesítheti a számos nehéz megbízást az ellenséges vonalak mögött. A küldetések több területet is érintenek, mint Franciaország, Észak-Afrika, és Norvégia. A játék a Quake III grafikus motorját használja, és a részletes egyjátékos küldetések mellett deathmatch és CTF többjátékos módok is helyet kapnak a CD-n.

A Medal of Honor: Allied Assault játékot az oklahamai 2015 stúdió fejleszti, kiadása pedig 2002 februárjában várható.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról