Szerző: sammer

2001. szeptember 28. 04:19

Új bemutató videó és képek jelentek meg a Medal of Honor: Allied Assault akciójátékból

Az Electronic Arts kiadott néhány új screenshotot a készülő, második világháborús

HIRDETÉS

Az Electronic Arts kiadott néhány új screenshotot a készülő, második világháborús akciójátékából, a Medal of Honor: Allied Assaultból. Az új képeken a karakterek közül láthatunk néhányat, és abból a környezetből, amivel a játék ötödik küldetésének helyszínein találkozhatunk, ami egy francia városban játszódik.

Az EA továbbá kiadott egy új videót is a játékból. Az új, játékból felvett videoanyagban a második részbe nyerhetünk bepillantást az összesen négy részből álló ötödik küldetésben. A videóban valamivel több, mint egy percen keresztül mutatnak be néhány karaktert és környezetet.


További képek

Az Allied Assault az EA első olyan Medal of Honor akciójátéka a sorozatból, ami PC-re is meg fog jelenni. A játékos egy szövetséges katona szerepébe bújhat, és teljesítheti a számos nehéz megbízást az ellenséges vonalak mögött. A küldetések több területet is érintenek, mint Franciaország, Észak-Afrika, és Norvégia. A játék a Quake III grafikus motorját használja, és a részletes egyjátékos küldetések mellett deathmatch és CTF többjátékos módok is helyet kapnak a CD-n.

A Medal of Honor: Allied Assault játékot az oklahamai 2015 stúdió fejleszti, kiadása pedig 2002 februárjában várható.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. november 30. 17:22

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.