Szerző: sammer

2001. szeptember 26. 07:06

A GodGames bejelentette a Serious Sam második részét, ami a Serious Sam: The Second Encounter nevet kapta

A GodGames bejelentette a népszerű akciójátékának készülő folytatását, Serious

A GodGames bejelentette a népszerű akciójátékának készülő folytatását, Serious Sam: The Second Encounter néven. A játék a GodGames sikeres Serious Sam: The First Encounter játékának második része lesz, ahol a játékos Sam "Serious" Stone szerepében kalandozhat tovább. Sam egy modern hős, aki visszautazott az időben az ősi Egyiptomba, hogy megmentse a világot egy gonosz összeesküvéstől. Az új játékban 12 nagyméretű egyjátékos pálya lesz három új epizódra bontva, amik Dél-Amerikában, Babylonban, és a középkorban játszódnak. Összesen 14 fegyver fog rendelkezésünkre állni a kíméletlen harcban, amik közül hárum egészen új is lesz. Az egyik ilyen új fegyver a "chainsaw" lesz, ami az új képek egyikén is látszik.

Roman Ribaris a Croteamtól a következőket fűzte a bejelentéshez: "Mi, a Croteamnál rendkívül elégedettek vagyunk a Serious Sam: The Second Encounter fejlődésével. Az új játék mindazt jelenteni fogja, amit a fanatikusok szeretnek az első részben: gyors és őrületes akciót, hatalmas pályákat, ellenségek tonnáit, és remek színes hangulatot."

A Serious Sam: The Second Encounter több, mint 20 többjátékos pályát fog tartalmazni, amit számos játékmódon keresztül érhetünk el, mint a "Serious warped deathmatch", aminek a neve alapján leginkább egy végletekig tuningolt őrűlt lövöldözésre lehet számítani. Természetesen a Serious Sam sajátosság sem hiányozhat az új játékból, cooperative módban több játékossal szövetkezve indulhatunk a megfelelően megerősödött ellenfelek ellen. A hat többjátékos mód bármelyikében legfeljebb 16 játékos lövöldözhet egyszerre, illetve egy számítógépen részekre osztott képernyőn is játszhat egyszerre akár négy résztvevő is.

A Serious Sam: The Second Encounter a Croteam fejlesztésében készül, kiadását pedig novemberre tervezik.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról