:

Szerző: roberto

2001. szeptember 24. 18:24

A Linux Magazine szeptemberi számában ismét díjazta a MySQL-t

[MySQL AB] Az idei a második év, hogy a Linux Magazine szerkesztői a linuxos adatbáziskezelők kategóriájában a legjobbnak a MySQL-t választják. Az döntés indoklása a Linux Magazine szeptemberi számában olvasható:

MySQL[MySQL AB] Az idei a második év, hogy a Linux Magazine szerkesztői a linuxos adatbáziskezelők kategóriájában a legjobbnak a MySQL-t választják. Az döntés indoklása a Linux Magazine szeptemberi számában olvasható:

"[...] A legtöbb disztribúció a MySQL-t telepítési opcióként tartalmazza. A MySQL-lel egyszerűen kihasználható az SQL ereje és rugalmassága Linuxon és egyéb platformokon, ugyanakkor kitűnő választás azoknak a vállalatoknak és magánszemélyeknek, akik nem akarnak magas licencdíjakat fizetni a kereskedelmi szoftvergyártóknak. [...]

[...] A MySQL-hez [terméktámogatást és oktatási lehetőséget] számos külső cég kínál, megjegyzendő azonban, hogy a MySQL AB által biztosított terméktámogatás és oktatási programok mögött a MySQL jelentősebb fejlesztői állnak.

A MySQL rendkívül egyszerűen integrálható a PHP-vel és egyéb webes alkalmazásfejlesztő környezetekkel."

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 08:36

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.