Szerző: roberto

2001. szeptember 24. 18:24

A Linux Magazine szeptemberi számában ismét díjazta a MySQL-t

[MySQL AB] Az idei a második év, hogy a Linux Magazine szerkesztői a linuxos adatbáziskezelők kategóriájában a legjobbnak a MySQL-t választják. Az döntés indoklása a Linux Magazine szeptemberi számában olvasható:

HIRDETÉS

MySQL[MySQL AB] Az idei a második év, hogy a Linux Magazine szerkesztői a linuxos adatbáziskezelők kategóriájában a legjobbnak a MySQL-t választják. Az döntés indoklása a Linux Magazine szeptemberi számában olvasható:

"[...] A legtöbb disztribúció a MySQL-t telepítési opcióként tartalmazza. A MySQL-lel egyszerűen kihasználható az SQL ereje és rugalmassága Linuxon és egyéb platformokon, ugyanakkor kitűnő választás azoknak a vállalatoknak és magánszemélyeknek, akik nem akarnak magas licencdíjakat fizetni a kereskedelmi szoftvergyártóknak. [...]

[...] A MySQL-hez [terméktámogatást és oktatási lehetőséget] számos külső cég kínál, megjegyzendő azonban, hogy a MySQL AB által biztosított terméktámogatás és oktatási programok mögött a MySQL jelentősebb fejlesztői állnak.

A MySQL rendkívül egyszerűen integrálható a PHP-vel és egyéb webes alkalmazásfejlesztő környezetekkel."

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 2. 06:51

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.