Szerző: sammer

2001. szeptember 23. 07:13

A Codemasters bejelentette a Dragon Empires Interneten keresztül játszható online szerepjátékát

A Codemasters lerántotta a leplet a készülő online szerepjátékáról, a Dragon

HIRDETÉS

A Codemasters lerántotta a leplet a készülő online szerepjátékáról, a Dragon Empiresről. A játék egy fantasy világban játszódik a világhálón, amit egymással szövetséges, vagy éppen hadban álló klánok népesítenek be, akiknek elsődleges feladatuk a fennhatóságuk alá tartozó terület folyamatos növelése. A játékban ki lesz hangsúlyozva a játékos-játékos elleni küzdelem, és más játékoktól eltérően, ahol vannak biztonságos zónák, és biztonságos szerverek, ahol nem lehet harcolni, a Dragon Empires világa nyitott lesz mindenre és mindenki felé. A harcok valós időben zajlanak, ehhez pedig fegyvereket, és varázslatokat egyaránt felhasználhatnak a karakterek.

Ted Carron, a Dragon Empires producere a köetkezőket mondta: "Az, hogy állandóan harckészültségben kell lenniük a karaktereknek, nagyon izgalmassá teszi a játékot. A legtöbb ismert kifejezetten online többjátékos módra készített játékban 99 százalékban barátságosak a karakterek, és lassú a játékmenet. A Dragon Empires sokkal hevesebb és versengőbb légkörben játszódik, ahol a játékosoknak a viszonylag biztonságos csoportosulásokhoz kell csatlakozniuk, ami valódi előnyhöz juttatja az online játékok világban."

Ámbár a játékosoknak lehetőségük lesz arra, hogy bármikor megtámadjanak egy másik játékost, ezzel azt kockáztatnák, hogy törvényen kívülivé vállnak. A banditákra pedig nem csak a többi játékos fog vadászni, hanem a sárkányok is, amik a városokat védik. Amikor egy játékos jelentős tapasztalatot szerez, akár saját klánt is alapíthat, és végül egy város vezetője is lehet.

A Dragon Empires játékot a Codemasters fejleszti, akiknek a tagjai közül régebben néhányan segítettek a The Realm nevű online szerepjáték kifejlesztésében, ami az egyik legelső volt a kategóriájában. A Dragon Empires kiadását 2002 közepére tervezik.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 1. 08:01

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.