Szerző: sammer

2001. szeptember 20. 20:31

Új képek jelentek meg az Etherlords stratégiai játék karaktereiről

A Fishtank Interactive kiadott néhány új képet, melyek az Etherlords nevű 3D-s,

HIRDETÉS

A Fishtank Interactive kiadott néhány új képet, melyek az Etherlords nevű 3D-s, körökre osztott stratégiai játékában szereplő fantasztikus lényeket ábrázolják. Az Etherlords ötvözi a stratégiai játékok erőforrás-gazdálkodását a klasszikus, gyűjtehető kártyás játékok harcrendszerével, ahol a játékos négy faj közül egyet vezethet győzelemre a hősies háborúban a világ feletti uralom megszerezéséért. Mindegyik fajban több mint 120 egyéni lény szerepel, melyeket a játékos megidézhet, hogy részt vegyenek a háborúkban. Ehhez pedig segítségül nem kevesebb, mint 300 varázslatot lehet felhasználni a csaták során.További képek a játékból

Az Etherlords jelenleg bétatesztelés alatt áll a Nival Interactive berkeiben, annál a stúdiónál, ahol az Evil Islands és a Rage of Mages játékok is készültek, kiadását pedig 2001 végére tervezik.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 3. 21:01

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.