Szerző: sammer

2001. szeptember 20. 20:31

Új képek jelentek meg az Etherlords stratégiai játék karaktereiről

A Fishtank Interactive kiadott néhány új képet, melyek az Etherlords nevű 3D-s,

A Fishtank Interactive kiadott néhány új képet, melyek az Etherlords nevű 3D-s, körökre osztott stratégiai játékában szereplő fantasztikus lényeket ábrázolják. Az Etherlords ötvözi a stratégiai játékok erőforrás-gazdálkodását a klasszikus, gyűjtehető kártyás játékok harcrendszerével, ahol a játékos négy faj közül egyet vezethet győzelemre a hősies háborúban a világ feletti uralom megszerezéséért. Mindegyik fajban több mint 120 egyéni lény szerepel, melyeket a játékos megidézhet, hogy részt vegyenek a háborúkban. Ehhez pedig segítségül nem kevesebb, mint 300 varázslatot lehet felhasználni a csaták során.



További képek a játékból

Az Etherlords jelenleg bétatesztelés alatt áll a Nival Interactive berkeiben, annál a stúdiónál, ahol az Evil Islands és a Rage of Mages játékok is készültek, kiadását pedig 2001 végére tervezik.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról