Szerző: roberto

2001. szeptember 18. 23:57

Hivatalos bejelentés még nem történt, de már letölthető a Linux Mandrake 8.1 RC1

[pclinuxonline] Megjelent a Linux Mandrake következő verziójának első kiadásra jelölt (RC1) változata. A Raklet nevű 8.1-es Mandrake a hírek szerint folytatja elődjeinek hagyományát, még több felhasználóbarát eszközt nyújt, miközben a rendszer a linuxos világ legfrissebb programverzióiból épül föl (néhol bizony ez nem túl előnyös). A 8.1 RC1 hivatalos bejelentése még nem történt meg, de a tükrökön már itt-ott felbukkantak az ISO fájlok. A tükrök listája itt található, a carroll.cac.psu.edu szerverről például már letölthető a 8.1-es béták utáni, de még a kiadás előtti változata.

HIRDETÉS

Mandrake[pclinuxonline] Megjelent a Linux Mandrake következő verziójának első kiadásra jelölt (RC1) változata. A "Raklet" nevű 8.1-es Mandrake a hírek szerint folytatja elődjeinek hagyományát, még több felhasználóbarát eszközt nyújt, miközben a rendszer a linuxos világ legfrissebb programverzióiból épül föl (néhol bizony ez nem túl előnyös). A 8.1 RC1 hivatalos bejelentése még nem történt meg, de a tükrökön már itt-ott felbukkantak az ISO fájlok. A tükrök listája itt található, a carroll.cac.psu.edu szerverről például már letölthető a 8.1-es béták utáni, de még a kiadás előtti változata.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. november 30. 15:49

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.