Szerző: roberto

2001. szeptember 18. 23:57

Hivatalos bejelentés még nem történt, de már letölthető a Linux Mandrake 8.1 RC1

[pclinuxonline] Megjelent a Linux Mandrake következő verziójának első kiadásra jelölt (RC1) változata. A Raklet nevű 8.1-es Mandrake a hírek szerint folytatja elődjeinek hagyományát, még több felhasználóbarát eszközt nyújt, miközben a rendszer a linuxos világ legfrissebb programverzióiból épül föl (néhol bizony ez nem túl előnyös). A 8.1 RC1 hivatalos bejelentése még nem történt meg, de a tükrökön már itt-ott felbukkantak az ISO fájlok. A tükrök listája itt található, a carroll.cac.psu.edu szerverről például már letölthető a 8.1-es béták utáni, de még a kiadás előtti változata.

Mandrake[pclinuxonline] Megjelent a Linux Mandrake következő verziójának első kiadásra jelölt (RC1) változata. A "Raklet" nevű 8.1-es Mandrake a hírek szerint folytatja elődjeinek hagyományát, még több felhasználóbarát eszközt nyújt, miközben a rendszer a linuxos világ legfrissebb programverzióiból épül föl (néhol bizony ez nem túl előnyös). A 8.1 RC1 hivatalos bejelentése még nem történt meg, de a tükrökön már itt-ott felbukkantak az ISO fájlok. A tükrök listája itt található, a carroll.cac.psu.edu szerverről például már letölthető a 8.1-es béták utáni, de még a kiadás előtti változata.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról