Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres
Ősszel is lesz HWSW free! Alkalmazott AI meetup és agilis fejlesztői meetup a módszertanok dzsungeléből, szeptember 24-25-én.

A Microsoft eltávolítja a készülő Flight Simulator repülőgép-szimulátor játékából a New York-i World Trade Center épületeit

sammer, 2001. szeptember 16. 01:40
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

Matt Pilla, a Microsoft megbízottjaként bejelentette, hogy néhány változtatást

hirdetés
Matt Pilla, a Microsoft megbízottjaként bejelentette, hogy néhány változtatást hajtanak végre a készülő civil repülőgép szimulátoron, a Flight Simulator 2002-n. Ez a változtatás mindössze annyi lesz, hogy eltávolítják New Yorkból a World Trade Center épületeit, amiket a valóságban kedden rombolt le a terrorista támadássorozat. A komplexum helyén csak egy üres terület marad a játékban, az ütközésérzékelés viszont a korábbi hírekkel ellentétben nem fog megváltozni. A Microsoft jövő héten ezen kívűl ki fog adni egy javítást a korábbi Flight Simulator játékokhoz, ami a bemutató videóból fogja eltávolítani azt a részt, amikor egy repülőgép bemutató céljából egy felhőharcoló épületbe ütközik. A Flight Simulator 2002 októberben fog megjelenni a Microsoft tervei szerint. Képek a játékból:


Facebook
Adatvédelmi okokból az adott hír megosztása előtt mindig aktiválnod kell a gombot! Ezzel a megoldással harmadik fél nem tudja nyomon követni a tevékenységedet a HWSW-n, ez pedig közös érdekünk.
Alkalmazott AI meetup és agilis fejlesztői meetup a módszertanok dzsungeléből, szeptember 24-25-én.