Szerző: sammer

2001. szeptember 16. 01:40

A Microsoft eltávolítja a készülő Flight Simulator repülőgép-szimulátor játékából a New York-i World Trade Center épületeit

Matt Pilla, a Microsoft megbízottjaként bejelentette, hogy néhány változtatást

HIRDETÉS

Matt Pilla, a Microsoft megbízottjaként bejelentette, hogy néhány változtatást hajtanak végre a készülő civil repülőgép szimulátoron, a Flight Simulator 2002-n. Ez a változtatás mindössze annyi lesz, hogy eltávolítják New Yorkból a World Trade Center épületeit, amiket a valóságban kedden rombolt le a terrorista támadássorozat. A komplexum helyén csak egy üres terület marad a játékban, az ütközésérzékelés viszont a korábbi hírekkel ellentétben nem fog megváltozni. A Microsoft jövő héten ezen kívűl ki fog adni egy javítást a korábbi Flight Simulator játékokhoz, ami a bemutató videóból fogja eltávolítani azt a részt, amikor egy repülőgép bemutató céljából egy felhőharcoló épületbe ütközik. A Flight Simulator 2002 októberben fog megjelenni a Microsoft tervei szerint. Képek a játékból:


A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 2. 08:45

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.