Szerző: sammer

2001. szeptember 15. 00:38

Bemelegítésnek a Maxis kiadott néhány új képet a The Sims nevű sorozat Hot Date nevű készülő kiegészítő csomagjából

Az Electronic Arts rendkívül népszerű családszimulátor játékát,

HIRDETÉS

Az Electronic Arts rendkívül népszerű "családszimulátor" játékát, a The Simset készítő Maxis kiadott néhány új screenshotot a játékhoz készülő legújabb kiegészítő csomagjából, ami a The Sims: Hot Date címet viseli. Az új screenshotok a kiegészítőben szereplő különböző belvárosi helyszínek közül mutat be néhányat, köztük üzletekkel, tengerparttal, és éttermekkel.


A The Sims: Hot Date a harmadik kiegészítő lesz a The Sims sikersorozathoz, és arra fog lehetőséget adni, hogy a karakterek találkozzanak egymással. Néhány új belvárosi helyszínt is tartalmaz, ahol a "simek" találkozhatnak, és élvezhetik a különböző lehetőségeket, mint a vásárlás, táncolás, sütkérezés a tengerparton, és az étterembe járás. Ezen kívül a Hot Date új üdvözlési lehetőségeket is tartalmaz, mint a csókok dobálása, illetve az arra hajlamos karakterek bizonyos esetekben akár az izmaikkal megfeszítésével is kérkedhetnek.

A The Sims: Hot Date kiadását novemberre tervezik.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 2. 08:32

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.