Szerző: sammer

2001. szeptember 15. 00:38

Bemelegítésnek a Maxis kiadott néhány új képet a The Sims nevű sorozat Hot Date nevű készülő kiegészítő csomagjából

Az Electronic Arts rendkívül népszerű családszimulátor játékát,

Az Electronic Arts rendkívül népszerű "családszimulátor" játékát, a The Simset készítő Maxis kiadott néhány új screenshotot a játékhoz készülő legújabb kiegészítő csomagjából, ami a The Sims: Hot Date címet viseli. Az új screenshotok a kiegészítőben szereplő különböző belvárosi helyszínek közül mutat be néhányat, köztük üzletekkel, tengerparttal, és éttermekkel.


A The Sims: Hot Date a harmadik kiegészítő lesz a The Sims sikersorozathoz, és arra fog lehetőséget adni, hogy a karakterek találkozzanak egymással. Néhány új belvárosi helyszínt is tartalmaz, ahol a "simek" találkozhatnak, és élvezhetik a különböző lehetőségeket, mint a vásárlás, táncolás, sütkérezés a tengerparton, és az étterembe járás. Ezen kívül a Hot Date új üdvözlési lehetőségeket is tartalmaz, mint a csókok dobálása, illetve az arra hajlamos karakterek bizonyos esetekben akár az izmaikkal megfeszítésével is kérkedhetnek.

A The Sims: Hot Date kiadását novemberre tervezik.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról