Szerző: sammer

2001. szeptember 14. 23:57

Megnyílt a The Shadow of Zorro hivatalos weboldala, és ezzel együtt új képek jelentek meg a játékból

A francia Cyro Interactive és In-Utero cégek elindították a készülő The Shadow

A francia Cyro Interactive és In-Utero cégek elindították a készülő The Shadow of Zorro kalandjátékuk hivatalos weboldalát. Az új Flash oldalon megtalálhatjuk a játék háttértörténetének leírását, néhány, a játékban szereplő helyszín bemutatását, és egy képgalériát, ahol a játék karaktereit és környezetét, illetve a kardvívás grafikai megjelenését lehet megismerni.


A The Shadow of Zorro központjában a jól ismert "Zorro" című Tv-sorozat és néhány mozifilm főhőse áll. A játék mindössze hét pályát tartalmaz, ahol Zorronak őrök mellett kell elosonnia, és ellenségeivel kell megküzdenie, miközben a múltját kutatja. A The Shadow of Zorro az In-Utero fejlesztésében készül, én novemberre tervezik a megjelenését PC és Sony PlayStation 2 platformokra. Bővebb információkat a most megnyílt hivatalos weboldalon találhatsz.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról