Szerző: sammer

2001. szeptember 14. 23:57

Megnyílt a The Shadow of Zorro hivatalos weboldala, és ezzel együtt új képek jelentek meg a játékból

A francia Cyro Interactive és In-Utero cégek elindították a készülő The Shadow

HIRDETÉS

A francia Cyro Interactive és In-Utero cégek elindították a készülő The Shadow of Zorro kalandjátékuk hivatalos weboldalát. Az új Flash oldalon megtalálhatjuk a játék háttértörténetének leírását, néhány, a játékban szereplő helyszín bemutatását, és egy képgalériát, ahol a játék karaktereit és környezetét, illetve a kardvívás grafikai megjelenését lehet megismerni.


A The Shadow of Zorro központjában a jól ismert "Zorro" című Tv-sorozat és néhány mozifilm főhőse áll. A játék mindössze hét pályát tartalmaz, ahol Zorronak őrök mellett kell elosonnia, és ellenségeivel kell megküzdenie, miközben a múltját kutatja. A The Shadow of Zorro az In-Utero fejlesztésében készül, én novemberre tervezik a megjelenését PC és Sony PlayStation 2 platformokra. Bővebb információkat a most megnyílt hivatalos weboldalon találhatsz.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 2. 07:13

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.