Szerző: sammer

2001. szeptember 14. 23:43

Holnap jelenik meg a Return to Castle Wolfenstein teszt demója, ma még csak két képet láthatunk belőle

Egy nappal a tervezettnél később, szombaton jelenik meg az Activision készülő

HIRDETÉS

Egy nappal a tervezettnél később, szombaton jelenik meg az Activision készülő többjátékos Return to Castle Wolfenstein játékának teszt demója, amiből most két képet adott ki a kiadó. A holnap megjelenő teszt demót a Return to Castle Wolfenstein hivatalos weboldaláról lehet majd letölteni, ami egyetlen többjátékos pályát fog tartalmazni.

A Return to Castle Wolfenstein a második világháború idején játszódik. A játékos B.J. Blazkowicz amerikai katona szerepét veheti a kezébe, akinek a harmadik birodalom egyik titkos tervének megvalósítását kell megakadályoznia. A többjátékos módot a Nerve Software fejlesztette az id Software-rel és a Gray Matterrel karöltve, ami biztosíték arra, hogy első osztályú megoldást kínálnak a csapat alapú harcok a szövetséges erők és az ellenség között.

A Return to Castle Wolfenstein játékot a Gray Matter és az id Software közösen fejleszti, kiadását pedig a 2001-es ünnepekre időzítik.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 1. 06:48

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.