Szerző: sammer

2001. szeptember 13. 20:11

Hamarosan megjelenik a World War III: Black Gold háborús stratégiai játék

A JoWood Entertainment bejelentette, hogy a készülő valós idejű stratégiai

A JoWood Entertainment bejelentette, hogy a készülő valós idejű stratégiai játéka, a World War III: Black Gold szeptember 24-én az üzletekbe kerülhet. A játék a közeli jövőben játszódik, amikor vészesen kifogytak az olajkészletek, és rendkívüli feszültség lett úrrá a politikai légkörben. A negatív tényezők együtt lehetetlen helyzetbe sodorták az iparosodott országokat, és kitört a harmadik világháború.

A játékos ebben a játékban a három háborús fél -- az amerikai, az orosz, és az iraki -- egyikének irányítását veheti a kezébe, ahol természetesen teljesen más egységekkel, stratégiával, és állásponttal találkozhat. A klasszikus stratégiai játékokhoz hasonlóan a háborúban való részvételhet új egységeket kell kiképeznünk és épületeket építenünk, új technológiák után kell kutatnunk és fejlesztenünk, mindehhez pedig a szükséges nyersanyagot is meg kell szerezni.

A World War III: Black Gold játékot a Reality Pump fejleszti, az a csapat, akik a korábban megjelent Earth 2150 és a The Moon Project játékokért is felelősek.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. november 29. 01:00

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.