Szerző: sammer

2001. szeptember 13. 20:11

Hamarosan megjelenik a World War III: Black Gold háborús stratégiai játék

A JoWood Entertainment bejelentette, hogy a készülő valós idejű stratégiai

A JoWood Entertainment bejelentette, hogy a készülő valós idejű stratégiai játéka, a World War III: Black Gold szeptember 24-én az üzletekbe kerülhet. A játék a közeli jövőben játszódik, amikor vészesen kifogytak az olajkészletek, és rendkívüli feszültség lett úrrá a politikai légkörben. A negatív tényezők együtt lehetetlen helyzetbe sodorták az iparosodott országokat, és kitört a harmadik világháború.

A játékos ebben a játékban a három háborús fél -- az amerikai, az orosz, és az iraki -- egyikének irányítását veheti a kezébe, ahol természetesen teljesen más egységekkel, stratégiával, és állásponttal találkozhat. A klasszikus stratégiai játékokhoz hasonlóan a háborúban való részvételhet új egységeket kell kiképeznünk és épületeket építenünk, új technológiák után kell kutatnunk és fejlesztenünk, mindehhez pedig a szükséges nyersanyagot is meg kell szerezni.

A World War III: Black Gold játékot a Reality Pump fejleszti, az a csapat, akik a korábban megjelent Earth 2150 és a The Moon Project játékokért is felelősek.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról