Szerző: sammer

2001. szeptember 13. 19:40

Mesterlemezre került a Commandos 2: Men of Courage taktikai háborús játék

Bár a fejlesztő Pyro Studios korábban már kinyilatkozta, hogy a játék elkészült,

Bár a fejlesztő Pyro Studios korábban már kinyilatkozta, hogy a játék elkészült, a kiadó Eidos Interactive csak most jelentette be hivatalosan, hogy a nagysikerű taktikai és stratégiai játékának folytatása, a Commandos 2: Men of Courage mesterlemezre került. Az új játék a második világháború idején játszódik számos korabeli helyszínen, a távoli északi-sarki táboroktól és a forró trópusi szigetektől a sűrűn lakott európai városokig. A játékos az előző részhez hasonlóan itt is egy kis csoport karaktert irányíthat, ahol mindegyiknek sajátos erősségei és gyengéi vannak, amiket alaposan ki kell használni ahhoz, hogy a változatos küldetéseket véghez tudjuk vinni, az akciódús részektől kezdve a stratégiai gondokodást igénylő "csendes" missziókig. Képek a játékból:


A Commandos 2-t a spanyol székhelyű Pyro Studios készítette, és a tervek szerint szeptember 20. körül fog megjelenni az üzletek polcain.

Kubernetes képzéseinket már közel 300 szakember végezte el. A nagy sikerre való tekintettel a tanfolyamot aktualizált tananyaggal június 18-án újra elindítjuk! A 8 alkalmas, élő képzés képzés órái utólag is visszanézhetők, és munkaidő végén kezdődnek.

a címlapról