:

Szerző: Ady Krisztián

2001. szeptember 12. 18:36

DirectX 8-as KYRO I/II meghajtóprogramok - 2. rész

[PKY] A Videologic eddig ismeretlen okokból eltávolította szerveréről a honlapunkra már letükrözött Win9x/ME-t támogató, 8-as sorozatú meghajtóprogramot.

[PKY] A Videologic eddig ismeretlen okokból eltávolította szerveréről a honlapunkra már letükrözött Win9x/ME-t támogató, 8-as sorozatú meghajtóprogramot.

Szerencsére azonban mégsem kell tovább várni a hivatalos megjelenésre, ugyanis a PowerVR fejlesztői oldalának driver szekciójából immár hivatalosan is elérhető a 8.162-es verziójú általános meghajtóprogram Win9x/ME/2000/XP operációs rendszerek alá.

A frissítések:

  • Az alapokról újraírt, DX8-as dll-ekre épülő meghajtó, mely lehetővé teszi az erre épülő játékokban az FSAA kiválasztását, nagyobb sebességet és kompatibilitást nyújt (fórumokon nagyon kedvezőek a visszajelzések)
  • Javított OpenGL támogatás
  • Windows XP támogatás
  • Beépített órajelállítási lehetőség, újraindítás nélkül
  • Javított TV-kimenet támogatás, a TV-kimenet vezérlőpanele állandóan elérhető, a TV-kimenet állapotát 10 másodpercenként ellenőrzi, így nincs újraindításra szükség a használatához.
  • Több hibajavítás, többek között a Photoshoppal kapcsolatos javítás
A meghajtóprogramok tükrözése szerverünkre folyamatban van.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 04:35

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.