Szerző: Ady Krisztián

2001. szeptember 12. 18:36

DirectX 8-as KYRO I/II meghajtóprogramok - 2. rész

[PKY] A Videologic eddig ismeretlen okokból eltávolította szerveréről a honlapunkra már letükrözött Win9x/ME-t támogató, 8-as sorozatú meghajtóprogramot.

HIRDETÉS

[PKY] A Videologic eddig ismeretlen okokból eltávolította szerveréről a honlapunkra már letükrözött Win9x/ME-t támogató, 8-as sorozatú meghajtóprogramot.

Szerencsére azonban mégsem kell tovább várni a hivatalos megjelenésre, ugyanis a PowerVR fejlesztői oldalának driver szekciójából immár hivatalosan is elérhető a 8.162-es verziójú általános meghajtóprogram Win9x/ME/2000/XP operációs rendszerek alá.

A frissítések:

  • Az alapokról újraírt, DX8-as dll-ekre épülő meghajtó, mely lehetővé teszi az erre épülő játékokban az FSAA kiválasztását, nagyobb sebességet és kompatibilitást nyújt (fórumokon nagyon kedvezőek a visszajelzések)
  • Javított OpenGL támogatás
  • Windows XP támogatás
  • Beépített órajelállítási lehetőség, újraindítás nélkül
  • Javított TV-kimenet támogatás, a TV-kimenet vezérlőpanele állandóan elérhető, a TV-kimenet állapotát 10 másodpercenként ellenőrzi, így nincs újraindításra szükség a használatához.
  • Több hibajavítás, többek között a Photoshoppal kapcsolatos javítás
A meghajtóprogramok tükrözése szerverünkre folyamatban van.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. november 30. 15:38

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.