Szerző: sammer

2001. szeptember 7. 20:33

Command & Conquer: Theater of War néven gyűjteményt ad ki a Westwood a sorozat eddig megjelent tagjaiból

[GameSpot] A Westwood Studios bejelentette a Command & Conquer: Theater of War nevű

[GameSpot] A Westwood Studios bejelentette a Command & Conquer: Theater of War nevű összeállítását, melyben a fejlesztő legnépszerűbb Command & Conquer valós idejű stratégiai játékai kaptak helyet. A csomagban megtalálható az eredeti Command & Conquer, a Tiberian Sun, a Red Alert, és a Red Alert 2.

A Westwood a Command & Conquer valós idejű stratégiai sorozatát 1995-ben kezdte el a kategóriateremtő Command & Conquer első részével. A sorozat legújabb tagja, a Command & Conquer: Red Alert 2 októberben jelent meg, és novemberben már a legjobban keresett játékká vált az üzletekben. A legfrissebb C&C játék, a Command & Conquer: Yuri's Revenge a tervek szerint szeptember 25-én fog megjelenni, a minden C&C fanatikusnak közetelező Command & Conquer: Theater of War gyűjtemény pedig szintén ezen a napon lesz először kapható.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról