Szerző: roberto

2001. szeptember 7. 01:24

Angol legenda: hogyan álljunk át XFS fájlrendszerre?

[DebianPlanet] A DebianPlaneten jelent meg egy kétsoros, rövid hír, amely arról tájékoztatja az olvasókat, hogy néhány napja olvasható a hálón egy tömör leírás arról, hogyan állhatunk át Linuxunkkal az SGI IRIX operációs rendszereken is használt XFS nevű naplózó fájlrendszerre. Az angol nyelvű útmutató a www.teknospy.com -on olvasható.

HIRDETÉS

SGI[DebianPlanet] A DebianPlaneten jelent meg egy kétsoros, rövid hír, amely arról tájékoztatja az olvasókat, hogy néhány napja olvasható a hálón egy tömör leírás arról, hogyan állhatunk át Linuxunkkal az SGI IRIX operációs rendszereken is használt XFS nevű naplózó fájlrendszerre. Az angol nyelvű útmutató a www.teknospy.com-on olvasható.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 2. 07:07

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.