Szerző: sammer

2001. szeptember 7. 00:06

Mesterlemezre került a Jekyll & Hyde horror témájú kalandjáték

[GameSpot] A Dreamcatcher Interactive Jekyll & Hyde nevű kalandjátéka elkészült,

HIRDETÉS

[GameSpot] A Dreamcatcher Interactive Jekyll & Hyde nevű kalandjátéka elkészült, és hamarosan az üzletek polcaira kerülhet. A játék a Robert Louis Stevenson által írt The Strange Case of Dr. Jekyll and Mr. Hyde klasszikus horrortörténeten alapul.

A Jekyll & Hyde egy valós idejű, Viktória-korabeli, hátborzongató 3D-s környezetben játszódik, azon belül is Londonban az 1890-es években. A játékos Dr. Jerkyll karakterét irányíthatja, akinek elrabolták a kislányát, és csupán egyetlen éjszakája van arra, hogy rejtélyes műalkotásokat gyűjtsön össze váltságdíjként. Ahhoz, hogy ezt véghez tudja vinni, Jekyll újra működésbe hozza laboratóriumi felszerelését, és feléleszti önmagában Mr. Hyde-ot, a másik, gonosz személyiségét. A játékos határozhatja meg, hogy a történet folyamán mikor változzon át a karakter Mr. Hyde-dá, de ezt csak egyszer teheti meg, miután átváltozott, soha többé nem lehet újra a régi. Az erősen horror témájú játékot hivatalosan szeptember 21-től vehetik kézbe a játékosok. Képek a játékból:


További képek

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 4. 15:07

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.