Szerző: sammer

2001. szeptember 7. 00:06

Mesterlemezre került a Jekyll & Hyde horror témájú kalandjáték

[GameSpot] A Dreamcatcher Interactive Jekyll & Hyde nevű kalandjátéka elkészült,

[GameSpot] A Dreamcatcher Interactive Jekyll & Hyde nevű kalandjátéka elkészült, és hamarosan az üzletek polcaira kerülhet. A játék a Robert Louis Stevenson által írt The Strange Case of Dr. Jekyll and Mr. Hyde klasszikus horrortörténeten alapul.

A Jekyll & Hyde egy valós idejű, Viktória-korabeli, hátborzongató 3D-s környezetben játszódik, azon belül is Londonban az 1890-es években. A játékos Dr. Jerkyll karakterét irányíthatja, akinek elrabolták a kislányát, és csupán egyetlen éjszakája van arra, hogy rejtélyes műalkotásokat gyűjtsön össze váltságdíjként. Ahhoz, hogy ezt véghez tudja vinni, Jekyll újra működésbe hozza laboratóriumi felszerelését, és feléleszti önmagában Mr. Hyde-ot, a másik, gonosz személyiségét. A játékos határozhatja meg, hogy a történet folyamán mikor változzon át a karakter Mr. Hyde-dá, de ezt csak egyszer teheti meg, miután átváltozott, soha többé nem lehet újra a régi. Az erősen horror témájú játékot hivatalosan szeptember 21-től vehetik kézbe a játékosok. Képek a játékból:


További képek

Kubernetes képzéseinket már közel 300 szakember végezte el. A nagy sikerre való tekintettel a tanfolyamot aktualizált tananyaggal június 18-án újra elindítjuk! A 8 alkalmas, élő képzés képzés órái utólag is visszanézhetők, és munkaidő végén kezdődnek.

a címlapról