Szerző: sammer

2001. szeptember 6. 06:13

Az Sony Online bejelentette, hogy a következő EverQuest kiegészítő csomagjában lovakkal egészíti ki a játék élővilágát

A Sony Online Entertainment bejelentette, hogy hamarosan lovakkal is találkozhatunk

HIRDETÉS

A Sony Online Entertainment bejelentette, hogy hamarosan lovakkal is találkozhatunk a népszerű online szerepjátékában, az EverQuestben. Az új jövevények az EverQuest :The Shadows of Luclin nevű küldetéscsomaggal érkeznek majd, számos egyéb kiegészítéssel, és fejlesztéssel együtt. A Sony egyúttal kiadott néhány screenshotot a kiegészítőből, amiken különböző karakterek utaznak, vagy éppen harcolnak a lovaik hátán.

A játékosok a kijelölt helyeken vásárolhatják meg a lovukat, amit egy varázslatos síppal hívhatnak elő. A lovaglás legalapvetőbb előnye a valós élethez hasonlóan a játékban is az lesz, hogy a hosszú távú utazásokat sokkal rövidebb idő alatt tudja egy lovas megtenni, mint a gyalog közlekedő társai vagy ellenségei. Továbbá lehetőség lesz úgy harcolni, hogy közben a ló hátán maradhat a karakter, bár erről még további részleteket nem árultak el a fejlesztők.

Az Everquest: The Shadows of Luclin egy új világgal bővíti ki az EverQuest már egyébként is hatalmas játékvilágát, ezen kívűl pedig új karakter modelleket, új ellenségeket, és tovább javított grafikai megjelenést kapunk a csomaggal. A kiegészítőt a Verant Interactive készíti, az a stúdió, ami az eredeti játékért is felelős, kiadását pedig decemberre tervezik.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 1. 08:07

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.