Szerző: sammer

2001. szeptember 6. 06:13

Az Sony Online bejelentette, hogy a következő EverQuest kiegészítő csomagjában lovakkal egészíti ki a játék élővilágát

A Sony Online Entertainment bejelentette, hogy hamarosan lovakkal is találkozhatunk

A Sony Online Entertainment bejelentette, hogy hamarosan lovakkal is találkozhatunk a népszerű online szerepjátékában, az EverQuestben. Az új jövevények az EverQuest :The Shadows of Luclin nevű küldetéscsomaggal érkeznek majd, számos egyéb kiegészítéssel, és fejlesztéssel együtt. A Sony egyúttal kiadott néhány screenshotot a kiegészítőből, amiken különböző karakterek utaznak, vagy éppen harcolnak a lovaik hátán.

A játékosok a kijelölt helyeken vásárolhatják meg a lovukat, amit egy varázslatos síppal hívhatnak elő. A lovaglás legalapvetőbb előnye a valós élethez hasonlóan a játékban is az lesz, hogy a hosszú távú utazásokat sokkal rövidebb idő alatt tudja egy lovas megtenni, mint a gyalog közlekedő társai vagy ellenségei. Továbbá lehetőség lesz úgy harcolni, hogy közben a ló hátán maradhat a karakter, bár erről még további részleteket nem árultak el a fejlesztők.

Az Everquest: The Shadows of Luclin egy új világgal bővíti ki az EverQuest már egyébként is hatalmas játékvilágát, ezen kívűl pedig új karakter modelleket, új ellenségeket, és tovább javított grafikai megjelenést kapunk a csomaggal. A kiegészítőt a Verant Interactive készíti, az a stúdió, ami az eredeti játékért is felelős, kiadását pedig decemberre tervezik.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról