Szerző: roberto

2001. szeptember 5. 19:11

Megjelent a GNOME 1.4.1 második bétája

[LinuxToday] Elkészült a GNOME 1.4.1-es verziójának újabb bétája. A friss forráskódcsomagok az ftp.gnome-org -ról tölthetőek le. A változások (kivonatolt, de így is tekintélyes) listája a LinuxToday-en közzétett bejelentésben olvasható, amelyből kiderül, hogy a hibajavításokon túl frissültek a programok fordításai és dokumentációi is.

HIRDETÉS

GNOME[LinuxToday] Elkészült a GNOME 1.4.1-es verziójának újabb bétája. A friss forráskódcsomagok az ftp.gnome-org-ról tölthetőek le. A változások (kivonatolt, de így is tekintélyes) listája a LinuxToday-en közzétett bejelentésben olvasható, amelyből kiderül, hogy a hibajavításokon túl frissültek a programok fordításai és dokumentációi is.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 3. 21:14

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.