Szerző: sammer

2001. szeptember 3. 18:42

Tovább csúszik a Medal of Honor: Allied Assault másodk világháborús játék kiadása

Az Electronic Arts bejelentette, hogy a régen várt második világháborús témájú

HIRDETÉS

Az Electronic Arts bejelentette, hogy a régen várt második világháborús témájú játéka, a Medal of Honor: Allied Assault mégsem fog megjelenni az előre kitűzött időpontban, hanem 2002 februárjáig tovább fejlesztik. Bár a további várakozás elég csüggesztő, a sorozat fanatikusainak vígaszt jelenthet, hogy a fejlesztésre fordított extra négy hónap végül is a játék minőségét fogja javítani. Steve Groll az Electronic Artstól a következőket mondta: "Eredetileg 2001 novemberére terveztük a játék kiadását. Az extra idő viszont lehetőséget ad nekünk, hogy felülemelkedjünk azon a hihetetlen minőségen is, amita Medal of Honor Allied Assault E3-on bemutatott változatában láthattak."


Az Allied Assault az első olyan játék a Medal of Honor sorozatból, ami PC-re is megjelenik. A játékot a tervek szerint a későbbiekben Xbox konzolra is átírják majd, és két további Medal of Honor játék -- a Frontline és a Fighter Command -- fog megjelenni PlayStation 2-re a következő év folyamán. A konzolokra írt játékváltozatok megjelenési időpontját még egyik esetben sem határozták meg.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 2. 07:27

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.