Szerző: sammer

2001. szeptember 3. 18:42

Tovább csúszik a Medal of Honor: Allied Assault másodk világháborús játék kiadása

Az Electronic Arts bejelentette, hogy a régen várt második világháborús témájú

Az Electronic Arts bejelentette, hogy a régen várt második világháborús témájú játéka, a Medal of Honor: Allied Assault mégsem fog megjelenni az előre kitűzött időpontban, hanem 2002 februárjáig tovább fejlesztik. Bár a további várakozás elég csüggesztő, a sorozat fanatikusainak vígaszt jelenthet, hogy a fejlesztésre fordított extra négy hónap végül is a játék minőségét fogja javítani. Steve Groll az Electronic Artstól a következőket mondta: "Eredetileg 2001 novemberére terveztük a játék kiadását. Az extra idő viszont lehetőséget ad nekünk, hogy felülemelkedjünk azon a hihetetlen minőségen is, amita Medal of Honor Allied Assault E3-on bemutatott változatában láthattak."


Az Allied Assault az első olyan játék a Medal of Honor sorozatból, ami PC-re is megjelenik. A játékot a tervek szerint a későbbiekben Xbox konzolra is átírják majd, és két további Medal of Honor játék -- a Frontline és a Fighter Command -- fog megjelenni PlayStation 2-re a következő év folyamán. A konzolokra írt játékváltozatok megjelenési időpontját még egyik esetben sem határozták meg.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról