Szerző: roberto

2001. augusztus 31. 13:17

SuSE Linux Enterprise Server 7 -- vállalati szerver többféle architektúrára

[SuSE] A héten a SuSE bejelentette a SuSE Linux Enterprise Server 7-es verzióját. A nagyteljesítményű szerverekre optimalizált, kiválóan skálázható rendszer a legfrissebb linuxos fejlesztéseket tartalmazza, ideális választás heterogén hálózatok (UNIX, Windows 9x/NT/2000, Novell Netware, MacOS) fájl- és nyomtatómegosztási szolgáltatásaihoz.

SuSE[SuSE] A héten a SuSE bejelentette a SuSE Linux Enterprise Server 7-es verzióját. A nagyteljesítményű szerverekre optimalizált, kiválóan skálázható rendszer a legfrissebb linuxos fejlesztéseket tartalmazza, ideális választás heterogén hálózatok (UNIX, Windows 9x/NT/2000, Novell Netware, MacOS) fájl- és nyomtatómegosztási szolgáltatásaihoz.

A szeptember elejétől kapható SuSE Linux Enterprise Server 7 IA32-es változatának javasolt végfelhasználói ára: 169.000 Ft + ÁFA. A termék 3 CD-t, 600 oldalnyi írott dokumentációt és 12 hónapos ingyenes frissítéskövetést, valamint 30 napos telepítési segítséget tartalmaz. Az IA-32 verzió megjelenését hamarosan követi az IA64-es verzió (Itanium), valamint az S/390-es (IBM mainframe) verzió. Késő ősszel várható a SuSE Linux Enterprise Server 7 az IBM iSeries, pSeries és zSeries szervereire.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról