Szerző: roberto

2001. augusztus 31. 13:17

SuSE Linux Enterprise Server 7 -- vállalati szerver többféle architektúrára

[SuSE] A héten a SuSE bejelentette a SuSE Linux Enterprise Server 7-es verzióját. A nagyteljesítményű szerverekre optimalizált, kiválóan skálázható rendszer a legfrissebb linuxos fejlesztéseket tartalmazza, ideális választás heterogén hálózatok (UNIX, Windows 9x/NT/2000, Novell Netware, MacOS) fájl- és nyomtatómegosztási szolgáltatásaihoz.

SuSE[SuSE] A héten a SuSE bejelentette a SuSE Linux Enterprise Server 7-es verzióját. A nagyteljesítményű szerverekre optimalizált, kiválóan skálázható rendszer a legfrissebb linuxos fejlesztéseket tartalmazza, ideális választás heterogén hálózatok (UNIX, Windows 9x/NT/2000, Novell Netware, MacOS) fájl- és nyomtatómegosztási szolgáltatásaihoz.

A szeptember elejétől kapható SuSE Linux Enterprise Server 7 IA32-es változatának javasolt végfelhasználói ára: 169.000 Ft + ÁFA. A termék 3 CD-t, 600 oldalnyi írott dokumentációt és 12 hónapos ingyenes frissítéskövetést, valamint 30 napos telepítési segítséget tartalmaz. Az IA-32 verzió megjelenését hamarosan követi az IA64-es verzió (Itanium), valamint az S/390-es (IBM mainframe) verzió. Késő ősszel várható a SuSE Linux Enterprise Server 7 az IBM iSeries, pSeries és zSeries szervereire.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. november 28. 21:47

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.