Szerző: roberto

2001. augusztus 30. 14:54

Mandrake-hírek: itt 8.0 PPC-s változata és elkészült a 8.1 második x86-os bétája

[MandrakeSoft, LinuxToday] A LinuxWorld Expón a MandrakeSoft bejelentette a Linux Mandrake 8.0 PPC-re készült változatát. A G3-ra optimalizált rendszer a x86-os Mandrake disztribúciók minden tulajdonságával rendelkezik, beleértve a grafikus telepítést és a grafikus felületről való rendszerkonfigurálás lehetőségét. Persze számos PPC-specifikus patch, valamint a frissen fölfedezett biztonsági hibák javításai is bekerültek a MandrakeSoft friss rendszerébe. A disztribúció erről a címről kiindulva tölthető le.

Mandrake[MandrakeSoft, LinuxToday] A LinuxWorld Expón a MandrakeSoft bejelentette a Linux Mandrake 8.0 PPC-re készült változatát. A G3-ra optimalizált rendszer a x86-os Mandrake disztribúciók minden tulajdonságával rendelkezik, beleértve a grafikus telepítést és a grafikus felületről való rendszerkonfigurálás lehetőségét. Persze számos PPC-specifikus patch, valamint a frissen fölfedezett biztonsági hibák javításai is bekerültek a MandrakeSoft friss rendszerébe. A disztribúció erről a címről kiindulva tölthető le.

Megjelent a Linux Mandrake következő összeállításának újabb bétája. A 8.1 második bétájában átdolgozták a DiskDrake partícionáló programot, a Mandrake Server Wizards segítségével pillanatok alatt be lehet állítani a gép szerveroldali szolgáltatásait és Prelude néven egy betörésdetektáló program is helyet kapott a rendszerben. A második bétáról további információ itt található, a rendszer maga pedig erről az oldalról kiindulva tölthető le.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról