Szerző: sammer

2001. augusztus 21. 19:31

Új képek és egy tralier videó jelent meg a hamarosan elkészülő Pool of Radiance: The Ruins of Myth Drannor szerepjátékból

Az Ubi Soft Entertainment kiadott egy új tralier videót és néhány új screenshotot

Az Ubi Soft Entertainment kiadott egy új tralier videót és néhány új screenshotot a készülő Pool of Radiance: The Ruins of Myth Drannor nevű Dungeons & Dragons szabályokra épülő szerepjátékából. Az új képeken a játékban szereplő karakterekből és lényekből láthatunk néhányat, illetve a játék világát képező részletesen kidolgozott 3D-s környezet is megjelenik. Az egy perces tralier videó a játékmenetet mutatja be, amiben körökre osztott harc és néhány varázslat kapott helyet.

A Pool of Radiance: The Ruins of Myth Drannor a szintén Dungeons & Dragons rendszerre épülő Pool of Radiance első rész folytatása, ami vonatkozik a történetvonalra is. Az új részben egy csapatnyi karaktert irányíthatunk, akik Myth Drannor ősi városába utaznak, hogy megállítsák a gonoszt, aki éppen a világot készül elfoglalni.

A Pool of Radiance: The Ruins of Myth Drannor játékkal a fejlesztő Stormfront Studios hamarosan elkészül, és szeptember 25-én már az üzletek polcaira kerülhet.


További képek

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. november 28. 21:24

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.