Szerző: sammer

2001. augusztus 21. 19:31

Új képek és egy tralier videó jelent meg a hamarosan elkészülő Pool of Radiance: The Ruins of Myth Drannor szerepjátékból

Az Ubi Soft Entertainment kiadott egy új tralier videót és néhány új screenshotot

Az Ubi Soft Entertainment kiadott egy új tralier videót és néhány új screenshotot a készülő Pool of Radiance: The Ruins of Myth Drannor nevű Dungeons & Dragons szabályokra épülő szerepjátékából. Az új képeken a játékban szereplő karakterekből és lényekből láthatunk néhányat, illetve a játék világát képező részletesen kidolgozott 3D-s környezet is megjelenik. Az egy perces tralier videó a játékmenetet mutatja be, amiben körökre osztott harc és néhány varázslat kapott helyet.

A Pool of Radiance: The Ruins of Myth Drannor a szintén Dungeons & Dragons rendszerre épülő Pool of Radiance első rész folytatása, ami vonatkozik a történetvonalra is. Az új részben egy csapatnyi karaktert irányíthatunk, akik Myth Drannor ősi városába utaznak, hogy megállítsák a gonoszt, aki éppen a világot készül elfoglalni.

A Pool of Radiance: The Ruins of Myth Drannor játékkal a fejlesztő Stormfront Studios hamarosan elkészül, és szeptember 25-én már az üzletek polcaira kerülhet.


További képek

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról